Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο – Σφυρί & μαχαίρι βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα

Λασίθι
Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο – Σφυρί & μαχαίρι βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 23χρονος Πακιστανός βρέθηκε νωρίς το πρωί κατακρεουργημένος στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο

Μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα ενός αιμόφυρτου άνδρα νεκρού βρέθηκε το πρωί, κάτοικος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου. Το σκηνικό του φονικού που πιθανότατα σημειώθηκε χθες μετά το απόγευμα, ήταν η παραλία του Αλμυρού και το πτώμα εντοπίστηκε σε ένα καλαμιώνα.

Θύμα ένας 23χρονος Πακιστανός που ζούσε και εργαζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην περιοχή και αναγνωρίστηκε από ομοεθνή του, ο οποίος συγκλονισμένος, δήλωσε ότι ο άτυχος Πακιστανός ήταν ένας εργατικός και φιλήσυχος νέος που ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα ή εντάσεις στην περιοχή, προσθέτοντας όμως ότι πιθανά το έγκλημα έχει να κάνει με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που δεν είχε ο ίδιος αλλά μέλη της οικογένειάς του στο Πακιστάν.

Στο σημείο του φονικού που αποκλείστηκε για ώρες έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και δύναμη του Λιμενικού, ενώ στο χώρο βρέθηκε και ιατροδικαστής που διενήργησε αυτοψία στο χώρο πριν το πτώμα του άτυχου Πακιστανού μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση.

Μερικά μέτρα από το σημείο του φονικού οι Αρχές συνέλεξαν ένα ματωμένο σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ η πρώτη αποτύπωση στο άψυχο σώμα του θύματος, συνηγορεί στο ότι μπορεί αυτά να ήταν τα εργαλεία του εγκλήματος, καθώς ο 23χρονος έφερε στο πίσω μέρος του κεφαλιού του τραύματα και μαχαιριές στο λαιμό.

Πάντως κάτοικοι της περιοχής που πληροφορήθηκαν το περιστατικό και έφτασαν στο σημείο, εξήγησαν ότι στον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία χρόνια ζουν Πακιστανοί που εργάζονται για το μεροκάματο, χωρίς όμως μέχρι σήμερα οι ίδιοι να έχουν αντιληφθεί εντάσεις ή προβλήματα, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία όπως είπαν δεν προκαλούν προβλήματα ζώντας ήσυχα και ειρηνικά, με το περιστατικό να θορυβεί την τοπική κοινωνία που δεν περίμενε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News