Καρναβάλι Αγίου Νικολάου: Η «εκδίκηση των κόμιξ» έρχεται να μας παρασύρει

Λασίθι
Καρναβάλι Αγίου Νικολάου: Η «εκδίκηση των κόμιξ» έρχεται να μας παρασύρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φέτος όλοι, πάμε Άγιο Νικόλαο

Το μεγάλο καρναβάλι του Αγίου Νικολάου, με την εντυπωσιακή καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου, Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς, με τη συμμετοχή αρμάτων και πολλών ομάδων μεταμφιεσμένων, με κοινό παρονομαστή το κεντρικό θέμα της παρέλασης: «Εκδίκηση των κόμιξ».

Οι διοργανωτές σε σχετική τους ανακοίνωση καλούν τον κόσμο, να συμμετέχουν ενεργά και να δημιουργήσουν τις ομάδες τους.

Σε χαρούμενους και ξέγνοιαστους καρναβαλικούς ρυθμούς μπαίνει ήδη η πόλη του Αγίου Νικολάου, στέλνοντας για 4η συνεχή χρονιά μηνύματα κεφιού και αισιοδοξίας.

Η «εκδίκηση των κόμιξ» έρχεται να μας παρασύρει σε άλλη διάσταση, με τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων να παίρνουν ζωή!

Οι καρναβαλικές δράσεις, που διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Συλλόγου Καφεστιατόρων Δήμου Αγίου Νικολαου, άρχισαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου με την συναυλία των Μπίγαλη & Πωλίνας, στην κεντρική πλατεία της πόλης! Την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου όλοι φέτος πήγαν στην Νεάπολη και τσίκνισαν με τους Νέους!

Τη σκυτάλη παίρνουν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου οι Φάνης Λαμπρόπουλος & Νικόλας Ράπτης με το “FUNNY RUN”, ένα αστείο αγώνα δρόμου που ο νικητής τερματίζει..... τελευταίος (!!!) δίνοντας στο κέντρο της πόλης γιορτινό καρναβαλικό χρώμα.

Την Κυριακή 23 ντυνόμαστε και διασκεδάζουμε στο Καρναβάλι της Νεάπολης!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς ξεκινάει δυναμικά σε θαλασσινό φόντο αφού θα λάβει χώρα η Νυχτερινή Θαλασσινή Παρέλαση.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, λοιπόν, στις 18:00 οι ομάδες ντύνονται και μας παρουσιάζουν τις στολές τους μέσα από τα θαλασσινά άρματά τους, σε μια βραδιά που θα κλείσει μουσικά η συναυλία των Γιάννη Βαρδή και Γιώργου Λιανού!

Το κέφι κορυφώνεται την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 15:00 ακριβώς με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Οι καρναβαλιστές με αφετηρία την Μαρίνα της πόλης του Αγίου Νικολάου, περνώντας από την κεντρική πλατεία με τραγούδι και χορό, καταλήγουν στο Λιμάνι για την Τελετή Λήξης, που δεν είναι άλλη από την καθιερωμένη συναυλία του συγκροτήματος 48ώρες.

Φέτος όλοι Άγιο Νικόλαο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News