Λασίθι

Τροχαίο ατύχημα: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού μηχανής - Στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Με το... καλημέρα της εβδομάδας αλλά και της ημέρας, σοβαρό τροχαίο ατύχημα  στον Κουτσουρά Ιεράπετρας.

Ένας άντρας που επέβαινε σε μηχανή, τραυματίστηκε τα ξημερώματα, όταν η μηχανή του  33χρονου, βγήκε εκτός πορείας και ανετράπη με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άντρας να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και εκεί οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

«Ο νεαρός έφθασε στο νοσοκομείο μας μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας , με κρανιοεγκεφαλικές, θωρακικές και κοιλιακές κακώσεις και ήταν αιμοδυναμικά ασταθής»,  ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr , ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, κ Καλλιονάκης.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν  εξαρχής σοβαρή, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς να λάβουν την απόφαση να μεταφερθεί άμεσα  στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω νοσηλεία και αντιμετώπιση των πολύ σοβαρών τραυμάτων του.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εισήχθη στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται άκρως σοβαρή και οι ώρες που περνούν να χαρακτηρίζονται άκρως κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος που οδήγησαν στον βαρύτατο τραυματισμό του  αλλοδαπού, παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Σχόλια