Απόκριες στον Άγιο Νικόλαο: Πωλίνα & Μπίγαλης σε ένα ξεχωριστό πάρτι!

Πολιτισμός
Απόκριες στον Άγιο Νικόλαο: Πωλίνα & Μπίγαλης σε ένα ξεχωριστό πάρτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου στο αποκριάτικο πάρτι στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου

Ξεσήκωσαν τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες του Αγίου Νικολάου, με το κέφι και τη ζωντάνια τους δύο ιδιαίτερα αγαπητοί καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης σε ένα ξεχωριστό πάρτι, ανοίγοντας έτσι την αυλαία των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πρωτεύουσα του Λασιθίου.

Στην κεντρική πλατεία της όμορφης πόλης, οι δύο καλλιτέχνες, τραγούδησαν αξέχαστες επιτυχίες, κάνοντας ένα δυνατό Opening Party.

Ξεσήκωσαν τον κόσμο και έγιναν ένα μαζί τους τραγουδώντας, χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε ένα ξεχωριστό πάρτι, το μεγαλύτερο 80s και 90s party, που γίνεται για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο.

Αυτό το απίθανο δίδυμο, που σπέρνει τη χαρά, την τρέλα και την ανεμελιά και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του, διέλυσε κάθε μελαγχολία και έφτιαξε τη διάθεση σε όσους είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί και να ακούσουν τα λατρεμένα ανεπανάληπτα τραγούδια παιδικών, εφηβικών και φοιτητικών χρόνων.

Τραγούδησαν αξέχαστες επιτυχίες όπως «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Ροζ Μπικίνι», «Κατερίνα», «Πους Απς», «Με την πρώτη ματιά», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά άλλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News