Η αιτία θανάτου 48χρονης μητέρας στην Ιεράπετρα - Σήμερα το τελευταίο αντίο

Λασίθι
Η αιτία θανάτου 48χρονης μητέρας στην Ιεράπετρα - Σήμερα το τελευταίο αντίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με οδύνη απαχαιρέτησαν σήμερα την άτυχη αγρότισσα

Από πνιγμό προήλθε - όπως όλα δείχνουν - ο θάνατος της 48χρονης γυναίκας η οποία άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην Ιεράπετρα, έπειτα από πτώση της σε δεξαμενή ομβρίων υδάτων. Εκεί φέρεται να κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό της άτυχης μητέρας δύο παιδιών.

Στο μεταξύ, οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 48χρονη βρέθηκε στο νερό συνεχίζονται. Εξάλλου, η νεκρώσιμη ακολουθία της αδικοχαμένης γυναίκας τελείται από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Ιεράπετρα.

Η εξόδιος ακολουθία για τη 48χρονη τελέστηκε στις 12 το μεσημέρι και η σορός της εκλιπούσας βρέθηκε από τις 11 το πρωί στον ναό.  Ακολούθησε η ταφή της άτυχης γυναίκας στο δημοτικό κοιμητήριο Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος ιατροδικαστής φέρεται να έφτασε στο συμπέρασμα ότι τελική αιτία θανάτου της 48χρονης γυναίκας ήταν ο πνιγμός. Παρ’ όλα αυτά, η προανάκριση της Αστυνομίας για το επίμαχο συμβάν συνεχίζεται, αφού μέχρι και τη χθεσινή ημέρα οι Αρχές δεν είχαν καταλήξει στο πώς ακριβώς βρέθηκε η 48χρονη στον πυθμένα της μοιραίας ομβροδεξαμενής.

Το θρίλερ της εξαφάνισης της 48χρονης μητέρας δύο παιδιών ξεκίνησε ανήμερα της πρώτης ημέρας του 2020 και έμελλε να τελειώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο... Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη. Λίγο αργότερα δηλώθηκε στις Αρχές η εξαφάνισή της.

Ειδικότερα, περίπου στις 8 προχθές το βράδυ, το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, αλλά και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας δέχτηκαν αίτημα αναφορικά με τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ενημερώθηκαν από τα παιδιά της αγνοούμενης, τα οποία καλλιεργούν θερμοκήπια στην ευρύτερη περιοχή δυτικά της πόλης της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή τα παιδιά της 48χρονης υπέδειξαν στους αρμόδιους την ομβροδεξαμενή που βρίσκεται πλησίον των θερμοκηπίων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από την επίμαχη δεξαμενή εντοπίστηκαν προσωπικά αντικείμενα της 48χρονης γυναίκας.

Δύτες ανέσυραν τη σορό από την ομβροδεξαμενή

Οι έρευνες εντοπισμού της αγνοούμενης ξεκίνησαν από αστυνομικούς και πυροσβέστες. Ωστόσο, η σοβαρότητα του ενδεχομένου η 48χρονη να είχε πέσει μέσα στην ομβροδεξαμενή γρήγορα οδήγησε τις Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ. Επισημαίνεται ότι η ομβροδεξαμενή έχει χωρητικότητα 800 κυβικά μέτρα και είναι 4 μέτρα.

Όντως, προχθές το βράδυ, η επιχείρηση εντοπισμού της 48χρονης ενισχύθηκε από κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ που έσπευσε στην Ιεράπετρα από το Ηράκλειο. Ας σημειωθεί ότι στο κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ βρίσκονταν και δύτες.

Παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς - και - στην Ιεράπετρα, οι δύτες επιχείρησαν στην ομβροδεξαμενή. Λίγο αργότερα, εντόπισαν το άψυχο σώμα της αγνοούμενης, στον πυθμένα της επίμαχης δεξαμενής. Η σορός της 48χρονης ανασύρθηκε από το νερό και το τραγικό μαντάτο του θανάτου της γρήγορα διαδόθηκε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της, αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News