Πρώτο πάλι το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας - Η Μαρήνη Δερμιτζάκη στο Στρασβούργο με το Euroscola

Λασίθι
Πρώτο πάλι το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας - Η Μαρήνη Δερμιτζάκη στο Στρασβούργο με το Euroscola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας στο Στρασβούργο με το EUROSCOLA

Τιμητική διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Ιεράπετρας.

Επιτυχία για το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας, καθώς την πρώτη θέση στον διαγωνισμό Euroscola, κατέλαβε η μαθήτρια της Β’ τάξης, Ειρήνη - Μαρία Δερμιτζάκη (Μαρήνη).

Η Μαρήνη θα είναι και η μαθήτρια που θα εκπροσωπήσει το σχολείο στην ημερίδα που διοργανώνεται στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, το Μάϊο του 2020.

Η Μαρήνη συνεχίζει την παράδοση που τα τελευταία χρόνια θέλει το σχολείο να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο νομό Λασιθίου στο διαγωνισμό Euroscola, που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης, και να συμμετέχει για ένατη συνεχή χρονιά στην εν λόγω ημερίδα.

«Η Δ/νση και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας συγχαίρουμε  τη μαθήτριά της Β’ τάξης, Δερμιτζάκη Ειρήνη-Μαρία (Μαρήνη), που κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Euroscola», αναφέρουν οι καθηγητές της.

Σύμφωνα με τους ίδιους «η διάκριση αυτή μας τιμά ως σχολείο και μας κάνει περήφανους, όχι μόνο για τη Μαρήνη, αλλά και για τους υπόλοιπους μαθητές μας που με ζέση έχουν αγκαλιάσει το θεσμό Euroscola και κάθε χρόνο ανελλιπώς εκπροσωπούν το σχολείο μας στο Ευρωκοινοβούλιο».

Παράλληλα, οι καθηγητές συγχαίρουν όλους τους μαθητές του σχολείου, που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό. Ιδιαίτερα δε τους μαθητές που κατέλαβαν υψηλές θέσεις στην τελική βαθμολογία των 75 συμμετεχόντων του Νομού και συγκεκριμένα: τη Βενιτουράκη Αγγελική της Β’ τάξης, που κατέλαβε την 5η θέση (μετά από ισοψηφία με μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Αγ. Νικολάου), την Αντωνού Αικατερίνη της Γ’ τάξης, που κατέλαβε την 9η θέση, καθώς και τις: Χαλεπάκη Άννα-Μαρία της Β’ τάξης και Μαριδάκη Γεωργία της Γ’ τάξης που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση αντίστοιχα.

«Ευχόμαστε στη Μαρήνη αλλά και στους μαθητές του Νομού μας που θα πάρουν μέρος σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, υπεύθυνη, εποικοδομητική και αποτελεσματική διαβούλευση στο Στρασβούργο, στις 7 Μαΐου 2020!».                                          

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News