Πατέρας 15χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία: «Μας έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε»

Ηράκλειο
Πατέρας 15χρονου με εγκεφαλική αιμορραγία: «Μας έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tαπεινό "ευχαριστώ" στους γιατρούς που κράτησαν τον Αντώνη στη ζωή

Αγωνία επικρατεί για τον 15χρονο ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και μεταφέρθηκε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ για να αντιμετωπιστεί η σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Μάλιστα όπως αναφέρει η οικογένειά του οι γιατροί τους «έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουν».

Με ένα λιτό κείμενο που δημοσιεύτηκε στο anatolh.com ο πατέρας του 15χρονου Δημήτρης Δατσέρης ευχαριστεί όσους «πάλεψαν» για να σωθεί αναφέροντας:

«Παρά το γεγονός ότι ακόμη ο γιός μου δεν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή, νοιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που κάνοντας ότι ήταν απαραίτητο και ανθρωπίνως δυνατόν, με υποδειγματικό τρόπο και απόλυτη αφοσίωση κράτησαν τον Αντώνη ζωντανό και μας δώσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε.

Ιδιαιτέρως νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον διευθυντή της ΜΕΘ Αγίου Νικολάου κ. Μασούτ Χάνι που από τη στιγμή που ενεπλάκη με το τραγικό αυτό περιστατικό έκανε τα πράγματα να τρέξουν και οργάνωσε την όλη επιχείρηση ώστε να φτάσουμε στο Ηράκλειο στην ώρα μας.

Ξανά σας ευχαριστώ που μου δώσατε το δικαίωμα να ελπίζω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News