Κοτόπιτες ξετρέλαναν Σαουδάραβες στην Κρήτη

Ηράκλειο
Κοτόπιτες ξετρέλαναν Σαουδάραβες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μαγευτικό τοπίο του Αγίου Νικολάου και οι… κοτόπιτες, έχουν ξετρελάνει τους Σαουδάραβες, που επισκέπτονται το νησί

Μπορεί φέτος να μην είχαμε στο νησί μας χλιδάτους γάμους, με πανάκριβα κοσμήματα, διαμάντια και παραδοσιακό χρώμα, όπως τον γάμο πολλών αστέρων με Ινδούς στο Σίσι, όμως αρκετοί celebrities, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και πολιτικοί από διάφορες χώρες του πλανήτη, βρέθηκαν στην Κρήτη για μοναδικές διακοπές. 

Λιμουζίνες, λίαρ τζετ και πολυτελή γιοτ, αποτελούν μέρος της λάμψης για ινκόγκνιτο ταξίδια Κροίσων οι οποίοι πραγματοποιούν ταξίδια «αστραπή» σε Μύκονο και Σαντορίνη για ξεφάντωμα και πριβέ πάρτι και επιστρέφουν στο νησί μας για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελούντας, της Χερσονήσου, των Γουβών και όχι μόνο, με φόντο το γαλάζιο.

Η εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» της ΚΡΗΤΗ TV με την Ιωάννα Μαλέσκου ανέδειξε πτυχές στις VIP διακοπές στο νησί μας καθώς και… απίστευτες λεπτομέρειες γύρω από  τις γεύσεις που ξετρέλαναν κυρίως αρκετούς Σαουδάραβες οι οποίοι δεν… χόρταιναν από τις κοτόπιτες και τη σάλτσα μπάρμπεκιου!

Και όμως, στα πολυτελή ξενοδοχεία που διέμεναν με τους μπάτλερ και τους προσωπικούς μάγειρες, παράγγελναν από σουβλατζίδικα της Χερσονήσου, με τις… κοτόπιτες να παίρνουν «φωτιά» καθώς κάθε βράδυ, έτρωγαν γύρω στις 25 κοτόπιτες με σάλτσα μπάρμπεκιου ενώ άλλοι Σαουδάραβες, χωρίς την… κελεμπία τους, έκαναν την εμφάνισή τους σε σουβλατζίδικα στην καρδιά του Ηρακλείου, παραγγέλνοντας κοτόπιτες, όπως αποκάλυψε ο Ιδιοκτήτης εταιρείας πολυτελών αυτοκινήτων κ. Γιώργος Φθενάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Φθενάκη, «και φέτος ήταν μια καλή χρονιά για τις VIP διακοπές πελατών», με τη μόνη διαφορά ότι φέτος, «οι Σαουδάραβες ήταν λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ σε ότι αφορά τους Σαουδάραβες πρίγκιπες, αυτοί έδειξαν τη προτίμηση τους κυρίως στη Μύκονο για ξέφρενη διασκέδαση». Ωστόσο, το «κενό» που άφησαν πίσω τους οι Σαουδάραβες, «κάλυψαν» Ρώσοι, Αμερικάνοι, Ελβετοί κ.ά.

«Αρκετοί Ρώσοι έρχονται με τις γυναίκες τους, τις οποίες αφήνουν για διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία για 2 μήνες, με τους ίδιους να επιστρέφουν με λίαρ τζετ στα ξενοδοχεία, τα Σαββατοκύριακα», επισήμανε ο κ. Φθενάκης.

Πέρα από τους κροίσους, εφοπλιστές, Ρώσους βιομήχανους πετρελαίου, Αμερικανούς σκηνοθέτες, καλλιτέχνες σε Ελληνικό και Παγκόσμιο στερέωμα, γνωστά μοντέλα και ποδοσφαιριστές, φέτος επισκέφθηκαν το νησί μας και αρκετοί πολιτικοί άνδρες, μεταξύ αυτών, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, ο υπουργός Εξωτερικών της Λευκορωσίας, ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας, ο γιος του Σάκ Σιράκ και αρκετοί άλλοι.

Με φόντο την παρέλαση πολλών αστέρων στο νησί μας, εντύπωση στον κ. Γιώργο Φθενάκη έκανε το γεγονός ότι Ινδοί και εκλεκτοί καλεσμένοι του χλιδάτου γάμου, πέρυσι, στο Σίσι, έχουν επικοινωνία με το γνωστό ξενοδοχείο και διαφημίζουν το νησί μας σε γνωστούς και φίλους προκειμένου να έρθουν για διακοπές!

Αμέτρητες είναι και οι… προσγειώσεις και οι απογειώσεις με λίαρ τζετ διασημοτήτων στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με τον Γιώργο Φθενάκη να αναφέρεται και στα φιλοδωρήματα.

«Σαουδάραβας που είχε ενθουσιαστεί από τη βόλτα του στη λίμνη του Αγίου Νικολάου και το γαλήνιο τοπίο, μας έδωσε tips ενώ λίγο πριν φτάσουμε στο γιοτ, μας ξανάδωσε tips, καθώς αναρωτήθηκε αν ήταν… αρκετά!».

Παράλληλα, ο κ. Φθενάκης, αναφέρθηκε στη περίπτωση ενός εφοπλιστή από το Ισραήλ ο οποίος έκανε διακοπές πρόσφατα στο νησί μας, παρέα με έναν δήμαρχο της περιοχής.  Ο εφοπλιστής ενθουσιάστηκε από το νησί μας, το οποίο έχει επισκεφθεί άλλες 4 φορές, εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνει επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο. «Ο συγκεκριμένος εφοπλιστής μου πρότεινε να μιλήσω σε ξενοδόχο στη Χερσόνησο, ώστε να κάνω γνωστό το ενδιαφέρον του επενδυτή που επιθυμεί να αγοράσει το 50% του ξενοδοχείου», σημείωσε ο κ. Φθενάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News