Ξενοδοχεία της Κρήτης στα «χέρια» αμερικανικού κολοσσού

Κρήτη
Ξενοδοχεία της Κρήτης στα «χέρια» αμερικανικού κολοσσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρία αναφέρει πως διαθέτει «φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο»

Τις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Μαμιδάκη στην Κρήτη πρόκειται να εξαγοράσει ο αμερικανικός κολοσσός ανάπτυξης ακινήτων Hines.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το capital.gr, η συμφωνία αφορά στην απόκτηση δύο μονάδων στο Λασίθι και ειδικότερα στην παραλιακή γραμμή του κόλπου του Μιραμπέλλου, του τριών αστέρων «Coral» και των τεσσάρων αστέρων «Hermes», που ανήκουν στον όμιλο Μαμιδάκη από το 1996.

Η αμερικανική επενδυτική εταιρεία ακινήτων εισήλθε στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά το 2017. Μάλιστα όπως λέει ο διευθυντής της Hines, Ανδρέας Καψάλης, η εταιρία διαθέτει φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο και σχεδιάζει νέες επενδύσεις στον τουριστικό κλάδο, έχοντας υλοποιήσει την τοποθέτησή της για το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα και το τρίτο στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, σε έξι περίπου μήνες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, για λογαριασμό της Hines, η κατασκευή του καταστήματος της γαλλικής αλυσίδας Leroy Merlin στην έκταση της πρώην κλωστοϋφαντουργίας Μουζάκη στον Κηφισό. Επίσης, με ορίζοντα την άνοιξη του 2021, η Hines θα ολοκληρώσει την αναδιάρθρωση του εμπορικού κέντρου Athens Heart, το οποίο θα μετατραπεί σε premium εκπτωτικό κέντρο 22.000 τ.μ. με την επωνυμία Gazi Outlet.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News