Χωρίς νερό και στέγη σκυλάκια στην Κρήτη

Κρήτη
Χωρίς νερό και στέγη σκυλάκια στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία  

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στην Κρήτη.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 3 ημεδαποί ηλικίας 60, 67 και 77 ετών στο Ρέθυμνο και το Λασίθι.

Πιο αναλυτικά, στο Ρέθυμνο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνης, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, διαπίστωσαν ότι ένας 67χρονος διατηρούσε ζώο συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας, ενώ, στο Μυλοπόταμο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, διαπίστωσαν ότι ένας 60χρονος διατηρούσε ζώα συντροφιάς μην έχοντας κατάλληλο κατάλυμα για την προστασία των ζώων από τις καιρικές συνθήκες.

Το ίδιο συνέβη και στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας διαπίστωσαν ότι ένας 77χρονος διατηρούσε ζώο συντροφιάς μην έχοντας κατάλληλο κατάλυμα για την προστασία του ζώου από καιρικές συνθήκες.

Στους τρείς συλληφθέντες βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Μυλοποτάμου, Ρεθύμνης και Ιεράπετρας, αντίστοιχα ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και Λασιθίου.

Όπως καταλήγει το σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, «οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News