Έκρυβε στο σπίτι του ναρκωτικά 48χρονος στον Άγιο Νικόλαο

Λασίθι
Έκρυβε στο σπίτι του ναρκωτικά 48χρονος στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε έναν 48χρονο άνδρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Άνδρας 48 ετών, ελληνικής καταγωγής έκρυβε στο σπίτι του στον Άγιο Νικόλαο, 122 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία εντόπισαν και κατάσχεσαν αστυνομικοί το πρωί, μετά από έρευνα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 122 γραμμαρίων εντόπισαν στην οικεία του 48χρονου οι αστυνομικοί στον Άγιο Νικόλαο.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 48χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Λασίθι

Κατασχέθηκαν 122 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (17.09.2019) το πρωί στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (17.09.2019) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 48χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες κάνναβη συνολικού βάρους 122 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News