Λασίθι

Μπούκαραν σε σπίτια και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών, στο Λασίθι

Έκλεβαν σπίτια σε Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο – Η λεία τους ξεπερνά τις 7.500 ευρώ

Δύο άνδρες ηλικίας 50 και 19 ετών είχαν… «ρημάξει» σπίτια, εισβάλοντας μέσα και αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.

Οι κλοπές των δύο ανδρών, ελληνικής καταγωγής, εξιχνιάστηκαν σήμερα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, όπως προέκυψε την 30.08.2019 και την 24.08.2019 στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα Λασιθίου αντίστοιχα, δύο άγνωστα άτομα αφαίρεσαν από οικίες δύο ημεδαπών χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.    

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου δύο υποθέσεις κλοπών σε οικίες. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 50 και 19 ετών.

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η συνδυαστική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο υποθέσεων κλοπής σε οικίες σε περιοχές των Δήμων Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε την 30.08.2019 και την 24.08.2019 στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα Λασιθίου αντίστοιχα, δύο άγνωστα άτομα αφαίρεσαν από οικίες δύο ημεδαπών χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 7.500 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».    

Σχόλια