Επιτυχίες, εκπλήξεις και ανατροπές από την ανακοίνωση των βάσεων στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Επιτυχίες, εκπλήξεις και ανατροπές από την ανακοίνωση των βάσεων στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τη δυσκολία των θεμάτων κάποια παιδιά κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες

Με πολλές επιτυχίες, εκπλήξεις και ανατροπές ανακοινώθηκαν οι βάσεις στην Ιεράπετρα για τα 180 παιδιά των Γενικών Λυκείων και τα 5 παιδιά του Εσπερινού Λυκείου που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν να εισαχθούν στα Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Παρά τη δυσκολία των θεμάτων βρέθηκαν και κάποια παιδιά που τα κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες και να εισαχθούν στις υψηλόβαθμες σχολές με τη μεγάλη ζήτηση.

Προσπαθήσαμε και βρήκαμε ενδεικτικά κάποια από τα παιδιά που έγραψαν καλά και που επιθυμούσαν να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά τους η τα παράπονα τους.

Ο πρώτος των πρώτων ο Γιώργος Ζαχαριαδάκης (18850 Μόρια)

«Με τη δεύτερη τα κατάφερα να συγκεντρώσω 18850 μόρια και να περάσω στην Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης που είχα βάλει στόχο, για να συγκατοικήσω με τον αδερφό μου που είναι ήδη φοιτητής εκεί. Τα κατάφερα παρότι ήταν πολύ πιο δύσκολα τα θέματα φέτος. Ευχαριστώ τους γονείς μου και όλους τους καθηγητές μου για τη στήριξη τους στην προσπάθεια μου».

Νίκη Θεοδωράκη (18652 Μόρια)

«Πέρασα στην Αγγλική Φιλολογία Αθήνας, που ήταν εξαρχής ο στόχος μου. Δούλεψα πολύ σκληρά για να τα καταφέρω.

Η Αθήνα θα μου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθώ με τη μουσική και το θέατρο παράλληλα με τις σπουδές μου, γιατί θέλω να κυνηγήσω και να πραγματοποιήσω όλα τα όνειρα μου.

 Δεν θα τα είχα καταφέρει αν δεν είχα τη στήριξη των καθηγητών και των γονιών μου»

Δήμητρα Λαμπράκη (18601 Μόρια)

«Στόχος μου ήταν η Ιατρική Ηρακλείου και τα κατάφερα να περάσω 18η. Ήταν το όνειρο μου από μικρή. Να ασχοληθώ με την Ιατρική επιστήμη.

 Ελπίζω όλα τα παιδιά να νιώθουν σήμερα την ίδια ικανοποίηση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους γονείς, τους φροντιστές και τους καθηγητές μου, για τη μεγάλη τους στήριξη».

Γιάννης Κοκκαλης (17400 Μόρια)

«Πέρασα στο τμήμα Βιολογίας Ηρακλείου, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναδώσω του χρόνου γιατί έχω βάλει υψηλότερους στόχους. Θέλω να ζήσω την όμορφη φοιτητική ζωή αλλά δε βιάζομαι κιόλας».

Νίκος Πετασάκης (16623 Μόρια)

«Πέρασα 43ος στη Σχολή Λιμενοφυλάκων την οποία προτίμησα αντί της Αστυνομίας. Σε δυο χρόνια θα την τελειώσω για να εργαστώ αμέσως στο Λιμενικό Σώμα

 Ευχαριστώ για όλα τους καθηγητές , τους φροντιστές και την οικογένεια μου».

Μιχάλης Χαμηλάκης (14498 Μόρια)

«Πέτυχα να εισαχθώ στο τμήμα Φυσικής Ηρακλείου, που για εμένα ήταν όνειρο ζωής. Θα ζήσω τη φοιτητική ζωή και θα πάρω τις εμπειρίες της χωρίς όμως να αφήσω το μεθοδικό διάβασμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου και την οικογένεια μου για τη στήριξη τους».

Παναγιώτης Χαιρετάκης (18643 Μόρια)

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα καθώς πέτυχα να εισαχθώ 15ος στην Ιατρική Σχολή Ηρακλείου.

 Η φοιτητική ζωή έχει και διασκέδαση αλλά και πάρα πολύ διάβασμα για το οποίο είμαι ήδη προετοιμασμένος.

Ευχαριστώ το Θεό που με βοήθησε, τους καθηγητές μου , τους φροντιστές μου και τους γονείς μου».

Γεωργία Χρυσού (14404 Μόρια)

«Πέρασα στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών. Φαντάζομαι τη φοιτητική ζωή με πάρα πολλές υποχρεώσεις και διάβασμα, αλλά και με πολλές όμορφες στιγμές. Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές του σχολείου μου, τους φροντιστές και την οικογένεια μου».

Γεώργιος Κοντοπόδης (15580 Μόρια)

«Πέρασα στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Στη φοιτητική μου ζωή θα έχω πάντα στο μυαλό μου το "παν μέτρον άριστον"

Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές μου, τους φροντιστές μου και τους γονείς μου που ήταν συνεχώς δίπλα μου».

Παναγιώτης Μυλωνάκης (16090 Μόρια)

«Πέρασα στο τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠ Αθηνών. Σίγουρα η φοιτητική ζωή είναι πολύ διαφορετική. Είναι μια εισαγωγή στην έρευνα και σε κάθε περίπτωση αποφεύγεται η στείρα γνώση του απλού Ελληνικού Σχολείου. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του σχολείου μου, τους φροντιστές μου, την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους που μου στάθηκαν σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο των εξετάσεων».

Κωνσταντίνος Φραγκούλης (16909 Μόρια)

«Τα κατάφερα να περάσω στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

Φαντάζομαι τη φοιτητική ζωή πολύ ενδιαφέρουσα αλλά κυρίως ισορροπημένη.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους καθηγητές μου, τους γονείς μου και τους φροντιστές μου , που ήταν συνεχώς δίπλα μου».

Ευάγγελος Κοντοπόδης (15112 Μόρια)

«Η χρόνια των πανελληνίων ήταν για εμένα μια ζόρικη χρόνια με πολλές δυσκολίες. Όμως κατάφερα και πέρασα στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η επιτυχία μου αυτή είναι το αποτέλεσμα συστηματικής μελέτης καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαίτερα τους φροντιστές μου».

Εύα Αρχών (17769 Μόρια)

«Πέρασα στη Φαρμακευτική Σχολή. Είναι ένα τμήμα στο οποίο μπορώ να ασχοληθώ με την έρευνα στον τομέα της Υγείας που ήταν από την αρχή ο στόχος μου.

Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους γονείς μου για τη βοήθεια τους να υλοποιήσω τους στόχους μου, κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε.

Εύχομαι καλή πρόοδο και καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά».

Πέτρος Τυράκης (17561 Μόρια)

«Πέρασα στο τμήμα Χημείας Ηρακλείου, αλλά σκέφτομαι να ξαναδώσω εξετάσεις του χρόνου, καθώς ο στόχος μου ήταν και είναι να περάσω στη Φαρμακευτική.

Φυσικά και θέλω να ζήσω τη φοιτητική ζωή όπως όλα τα παιδιά, γιατί πιστεύω ότι κρύβει εκτός από το πολύ διάβασμα και ωραίες εμπειρίες».

Μαρία Σφακιανάκη (17856 Μόρια)

«Πέρασα στη Φαρμακευτική Σχολή του Α.Π. Θεσσαλονίκης, που ήταν η δεύτερη επιλογή μου. Είμαι όμως ευχαριστημένη και περιμένω με αγωνία να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Η φοιτητική ζωή έχει και διασκέδαση με μέτρο αλλά και πάρα πολύ διάβασμα.

Ευχαριστώ τους καθηγητές μου την οικογένεια μου τους φροντιστές μου, που με στήριξαν σε αυτό το δύσκολο αγώνα».

Γιάννης τ. Εμμ. Κονοπόδης (15880 Μόρια)          

«Πέρασα πρώτος στη σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος και έτοιμος να ζήσω τη φοιτητική ζωή που ονειρεύομαι.

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που με στήριξαν κατά τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News