Παρουσία πλήθος κόσμου η ορκωμοσία του Θ. Καλαντζάκη

Λασίθι
Παρουσία πλήθος κόσμου η ορκωμοσία του Θ. Καλαντζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, προέδρων και μελών συμβουλίων κοινοτήτων

Με παρουσία πλήθος κόσμου ορκίστηκε χθες 25.08.2019 ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιεράπετρας καθώς και οι πρόεδροι και τα μέλη των συμβουλίων των κοινοτήτων, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλου.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας μετά το πέρας της τελετής απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό:

«Σας ευχαριστώ θερμά για την παρουσία σας στην  αποψινή τελετή ορκωμοσίας της δημοτικής αρχής, του νέου δημοτικού συμβουλίου και των προέδρων και συμβούλων των κοινοτήτων του δήμου Ιεράπετρας. 

Η σημερινή μέρα και η παρούσα ορκωμοσία αποτελεί για όλους εμάς, νεοεκλεγέντες και μη, όρκο τιμής και ευθύνης απέναντι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του.

Μετά  από μια παραγωγική πενταετία συστηματικής δουλειάς και καθημερινού αγώνα, που αναβάθμισε αισθητά την εικόνα και τη δυναμική του δήμου Ιεράπετρας, ως δημοτική αρχή, δεσμευόμαστε σήμερα εκ νέου να είμαστε ακόμα πιο διεκδικητικοί και αποδοτικοί και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Σε ένα νέο πλέον περιβάλλον αυτοδιοίκησης, με όλες τις αλλαγές που ο «Κλεισθένης» επιβάλλει, θα συνεχίσουμε  να εργαζόμαστε μεθοδικά, οργανωμένα και συνεργατικά με στόχο την περαιτέρω  ανάπτυξη και πρόοδο του δήμου Ιεράπετρας

Την πενταετία 2014-2019 μια Ιεράπετρα με νέο πρόσωπο,με βελτιωμένες υποδομές, με νέες δυνατότητες και περισσότερες προοπτικές ξεπρόβαλλε μπροστά μας!

Την τετραετία 2019 -2023 δεσμευόμαστε αυτός ο τόπος να έχει πλέον αποκτήσει τέτοια δυναμική, που θα τον καθιστά ένα τόπο πρότυπο στην Κρήτη και την Ελλάδα. Ένα τόπο πρωτοπόρο στη σύγχρονη Γεωργία και στις Θερμοκηπιακές  Καλλιέργειες. Έναν τόπο με ορατή τουριστική ανάπτυξη και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Έναν τόπο με υλοποιημένες όλες τις αναγκαίες  υποδομές και τα απαιτούμενα έργα. Έναν τόπο που θα καλωσορίζει τους νέους μας και θα υποστηρίζει τις επενδύσεις.

Σε μια νέα καθοριστική περίοδο, με αλλαγές και προκλήσεις, δεσμεύομαι από τη θέση του δημάρχου να εργαστώ για να συνθέσω το παλιό με το νέο, την εμπειρία με τη διάθεση, τη συνεργασία με το δημόσιο συμφέρον για να πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι τους κοινούς συλλογικούς μας στόχους!

Με την πολύτιμη στήριξη των συνεργατών μου, των ανθρώπων εκείνων που με όρεξη, θέληση, όραμα και ενδιαφέρον είναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν με ζήλο την τοπική αυτοδιοίκηση, με την ουσιαστική συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις του νέου δημοτικού συμβουλίου, με την απρόσκοπτη και εποικοδομητική συνεργασία με τις υπηρεσίες και τους εργαζομένους του δήμου Ιεράπετρας και με την ουσιαστική στήριξη και παρουσία των βουλευτών του νομού μας θεωρώ ότι μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή έκβαση των προσπαθειών μας και τη νέα περίοδο!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Με ήθος, ευθύνη και σεβασμό συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια σχεδιασμού, διεκδίκησης και υλοποίησης  έργων και παρεμβάσεων  που το 2014 ξεκινήσαμε!

Σε πνεύμα διαλόγου,  σύνθεσης, συνεργασίας και συμμετοχής

συνεχίζουμε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλες τις δημοτικές παρατάξεις, τους φορείς και τους συλλόγους του τόπου μας .

Με ακόμα περισσότερο ζήλο και θέληση συνεχίζουμε με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη για μια δυνατή και πρωτοπόρα Ιεράπετρα! -Για έναν εξωστρεφή και δραστήριο Δήμο! Για μια πόλη με προοπτικές και δυνατότητες για τους ανθρώπους της και τη νέα γενιά!

Στο σημείο αυτό οφείλω να απευθύνω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν τις προσπάθειες και το έργο μας την προηγούμενη δημοτική περίοδο:

- Πρώτα απ’ όλα  στην οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράστασή της

- Σε όλους τους εργαζομένους και τις υπηρεσίες του δήμου Ιεράπετρας που αγωνίστηκαν μαζί μας τα πέντε αυτά έτη για την διεκδίκηση και υλοποίηση έργων, αλλά και την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των πολιτών του δήμου Ιεράπετρας

- Στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, για την από κοινού προσπάθειά μας να οδηγήσουμε προς το καλύτερο την Ιεράπετρα

- Στους συνεργάτες μου που τίμησαν την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό τους και υπηρέτησαν μέχρι και την τελευταία ημέρα τη θέση τους με σεβασμό στο δημόσιο συλλογικό μας όραμα

-Στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, στους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες της αιρετής και αποκεντρωμένης περιφέρειας για την γόνιμη συνεργασία μας καθ΄ όλη τη δημοτική περίοδο

-Στην αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου και τις υπηρεσίες της αντιπεριφέρειας 

-Στους βουλευτές του νομού μας

- Στην Μητρόπολη Ιεραπύντης & Σητείας και στον Σεβασμιότατο για την γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία

- Στους ομόλογούς μου δημάρχους του νομού Λασιθίου

- Στους φορείς, τους συλλόγους, τις εθελοντικές οργανώσεις και τις δομές του δήμου μας

- Στα σώματα ασφαλείας του νομού και του δήμου μας

Τέλος ιδιαίτερα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους απευθύνω σε όλους τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ νέα πορεία», καθώς και σε όλους τους πολίτες του δήμου μας που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας κυριολεκτικά για μια νέα πορεία!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Σας διαβεβαιώνω δημόσια ότι  όλοι εμείς, σεβόμενοι πρώτα απ’ όλα την εμπιστοσύνη όλων σας, θα  συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά με υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και εργατικότητα για να πάμε την Ιεράπετρα Μπροστά!

Για να κάνουμε ΜΑΖΙ ξανά τις ιδέες μας ΠΡΑΞΗ!

Σας ευχαριστώ!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News