Εθελοντική Αιμοδοσία - «Ρεκόρ Ζωής» από την Ιεράπετρα

Ηράκλειο
Εθελοντική Αιμοδοσία - «Ρεκόρ Ζωής» από την Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ συγκέντρωσε συνολικά 288 φιάλες αίματος και καταχώρησε 152 νέους Εθελοντές Δότες Μυελού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Ιεράπετρα, που οργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου, με αριθμούς που πραγματικά υπερβαίνουν κάθε προηγούμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η Αιμοδοσία ΠΑΓΝΗ συγκέντρωσε συνολικά 288 φιάλες αίματος και καταχώρησε 152 νέους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι ιδιαίτερα τιμητικά για την πόλη της Ιεράπετρας, καθώς αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο ευθύνης και ευαισθησίας των κατοίκων της απέναντι στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδοαιματολογική Κλινική του νησιού μας.

Το τμήμα αιμοδοσίας ΠΑΓΝΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας και τη Διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και τη διοίκηση του ξενοδοχείου Ostria Resort & Spa για την άριστη και εγκάρδια φιλοξενία.

Επίσης, το Τμήμα Αιμοδοσίας εύχεται σε όλους τους αιμοδότες να είναι πάντα υγιείς και η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει έναν πόλο ευαισθητοποίησης ακόμη περισσότερων ατόμων ώστε να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια της Αιμοδοσίας.

Τα μέλη του Τμήματος Αιμοδοσίας επίσης μας παροτρύνουν όλους, λέγοντας: «Δώσε αίμα, σώσε μία ζωή!», ενώ εύχονται εγκάρδια «το βρέφος από την Ιεράπετρα να έχει ταχεία ανάρρωση και να βγει νικητής σε αυτό το δύσκολο ταξίδι!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News