default-image

Η ξιφολόγχη, το μαχαίρι και τα ναρκωτικά που έκρυβε, τον έβαλαν σε μπελάδες

Λασίθι
Η ξιφολόγχη, το μαχαίρι και τα ναρκωτικά που έκρυβε, τον έβαλαν σε μπελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο 21χρονος στον Άγιο Νικόλαο μετά τις έρευνες σε αυτοκίνητο και σπίτι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 21χρονος ελληνικής καταγωγής ο οποίος είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες και… πολλά άλλα και πλέον έρχεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αξιοποιώντας τις κατάλληλες πληροφορίες που είχαν συλλέξει, πραγματοποίησαν έλεγχο στον Άγιο Νικόλαο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός δράστης. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία με 120 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά και 545 ευρώ.

Δε σταμάτησε όμως εκεί η επιχείρηση της αστυνομίας.

Στο σπίτι του 21χρονου η έρευνα έβγαλε «λαβράκι», αφού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ξιφολόγχη, μαχαίρι με μήκος λάμας 23cm και το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο 21χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (21.08.2019) το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Αγίου Νικολάου 21χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (21.08.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 21χρονο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη συνολικού βάρους 120 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά και το ποσό των 545 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 21χρονου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ξιφολόγχη, μαχαίρι με μήκος λάμας 23cm και το χρηματικό ποσό των 1.390 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News