Γνωστός πολιτικός για διακοπές στο Μύρτος

Λασίθι
Γνωστός πολιτικός για διακοπές στο Μύρτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκε ινκόγκνιτο στο νησί μας και απόλαυσε τις ομορφιές

Ενθουσιασμένος από την Κρήτη και συγκεκριμένα τον Μύρτο Λασιθίου έμεινε ο Τσέχος πρωθυπουργός. Ο Αντρέι Μπάμπις αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τις πανέμορφες παραλίες της περιοχής και έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα καθήκοντά του.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε είναι λάτρης της κρητικής και ευρύτερα την ελληνικής κουζίνας, του αρέσει ο ντάκος και το σαγανάκι, και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του στο facebook.

Ο 65χρονος πολιτικός φωτογραφήθηκε με φόντο καταρράκτες αλλά και μέσα στην καταγάλανη θάλασσα και όπως ο ίδιος σημειώνει «Ήμουν με την Monica και την Vivien την Πέμπτη για φίλους στο Μύρτο, ένα όμορφο μικρό χωριό στα νότια της Κρήτης. Οι φίλοι μας δουλεύουν εκεί και ζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου».

Πολιτικός και πλούσιος επιχειρηματίας

Γεννημένος στη Σλοβακία ο 64χρονος επιχειρηματίας και πολιτικός Αντρέας Μπάμπις έχει προκαλέσει αρκετές φορές αντιδράσεις και έχει διχάσει ως προσωπικότητα. Ήλεγχε τις τύχες του ομίλου Agrofert και σύμφωνα με το Forbes υπήρξε ο δεύτερος πλουσιότερος πολίτης της Τσεχίας. Ίδρυσε το ANO το 2011 ως ένα αντισυστημικό κίνημα με στόχο την πάταξη της διαφθοράς στην πολιτική, ωστόοσο δεν δίστασε να ζητήσει από την ΕΕ να κλείσει τα σύνορά της στις ροές προσφύγων και μεταναστών. Μάλιστα στη Τσεχία έχουν πραγματοποιηθεί πολλές διαδηλώσεις κατά του πρωθυπουργού. Ανέλαβε καθήκοντα το 2017.

Πάντως όπως έχει γράψει το neakriti.gr αρκετοί Τσέχοι δεν επιλέγουν το μαζικό τουρισμό και θέλουν να γνωρίσουν την... αληθινή Κρήτη, κάτι το οποίο μπορούν ακόμη να βρουν στον Μύρτο. Ανάμεσά του μεγάλες προσωπικότητες στη χώρα τους, πολιτικοί, σημαντικοί επιχειρηματίες , ηθοποιοί, διάσημα μοντέλα κτλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News