Μπήκαν για… 4η φορά στο σπίτι γνωστής Ιεραπετρίτισσας

Λασίθι
Μπήκαν για… 4η φορά στο σπίτι γνωστής Ιεραπετρίτισσας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαρρήξεων… συνέχεια στην Ιεράπετρα

Οι σπείρες των διαρρηκτών που έχουν εισβάλει τους τελευταίους μήνες σε δεκάδες σπίτια στην ευρύτερη Ιεράπετρα, εκμεταλλεύτηκαν τη Σαββατιάτικη διασκέδαση γνωστής Ιεραπετρίτισσας, και διέρρηξαν για τέταρτη φορά το σπίτι της, αφαιρώντας της μόλις 370 ευρώ που βρήκαν σε μια από τις τσάντες της.

Τα χρυσά της κοσμήματα, τα είχαν πάρει στις τρείς άλλες διαρρήξεις που είχαν προηγηθεί. Η περιοχή της Καλλιθέας βόρεια της πόλης, έχει γίνει στόχος και πεδίο δράσης των αδίστακτων διαρρηκτών, οι οποίοι παρακολουθούν τα θύματα τους και εισβάλουν στα σπίτια τους μόλις τους δουν ότι βγαίνουν για διασκέδαση Σάββατο βράδυ.

«Εμείς βρισκόμασταν στα γλέντια και οι διαρρήκτες την ίδια ώρα γλεντούσαν στο σπίτι μας.

 Μου διέρρηξαν το σπίτι μου στην Καλλιθέα για τέταρτη φορά. Μου το έκαναν φύλλο και φτερό και μου πήραν 370 ευρώ από μια τσάντα , αλλά μου το κατεδάφισαν στην κυριολεξία.

Πήγανε με λοστό αλλά δεν παραβίασαν την είσοδο και μπήκαν από ένα παράθυρο που είχα αφήσει στην ανάκληση. Όταν επέστρεψα στο σπίτι μου βρήκα τα πάντα στο πάτωμα. Ήταν όλα άνω κάτω. Βρίσκομαι σε απόγνωση.

Δεν ξέρω πως να προστατέψω επιτέλους το σπίτι και την περιουσία μου. Όσοι μένουμε έξω από την πόλη, αισθανόμαστε πάρα πολύ ευάλωτοι στις ορέξεις όλων αυτών που ζουν από την παραβατικότητα». μας λέει φανερά απογοητευμένη από την εικόνα του εσωτερικού της οικίας της, η γνωστή Ιεραπετρίτισσα που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News