Λασίθι

Εξαφανίστηκε 8χρονος - Συναγερμός σε ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 8χρονου αγοριού

Συναγερμός σήμανε περίπου στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στην Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική, αλλά και τις εθελοντικές οργανώσεις της Ιεράπετρας και της Σητείας, καθώς δηλώθηκε εξαφάνιση ενός 8χρονου αγοριού από την τοποθεσία Παναγία Λυγιά Σταυροχωρίου Λασιθίου.

Ο πατέρας και ο παππούς είχαν πάει για αγροτιές εργασίες μαζί με τον 8χρονο και το δίσυμο αδερφό του σε μια περιοχή όπου διατηρούν αγροτικές καλλιέργειες. Κάποια στιγμή και ενώ είχαν απορροφηθεί στις αγροτικές εργασίες διαπίστωσαν ότι το 8χρονο παιδάκι είχε απομακρυνθεί και δεν απαντούσε στις προσκλήσεις του πατέρα και του παππού του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και λίγο πριν από 8 το βράδυ ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης προκειμένου το αγοράκι να εντοπιστεί και να παραδοθεί στους οικείους του.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση εντοπισμού του 8χρονου επιχειρούν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της Υπηρεσίας, άνδρες από την τοπική υπηρεσία της Ιεράπετρας, καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ενώ, σύμφωνα με το Διοικητή των πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, οι έρευνες δεν αναμένεται να σταματήσουν το βράδυ της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι ο 8χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Σχόλια