Λασίθι

Καταγγελία για απάτη: Πουλούν ημερολόγια Συλλόγου που... δεν έχουν εκδοθεί

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» καταγγέλλει άγνωστα άτομα τα οποία πουλούν «υποτιθέμενα» ημερολόγια του 2020

Την προσοχή των πολιτών της Ιεράπετρας εφιστά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μαρία Λιουδάκη» έπειτα από ενημέρωση που έλαβε ότι άγνωστα άτομα διακινούν προς πώληση ημερολόγια τα έσοδα των οποίων δήθεν θα «πάνε» στο Σύλλογο.

Όπως καταγγέλλει η Διοίκηση του Συλλόγου, πρόκειται για άτομα που δεν είναι γνωστά στα μέλη και θέτουν προς πώληση ημερολόγιο του 2020.

Τονίζεται, όμως, στη σχετική καταγγελία ότι ουδέποτε ο Σύλλογος εξέδωσε ημερολόγιο και κατ’ επέκταση δε μπήκε στη διαδικασία να το πουλήσει. Γι’ αυτό προτρέπει τους Ιεραπετρίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Ήρθε στην αντίληψη εκπαιδευτικών, μελών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη», ότι στην περιοχή της Ιεράπετρας διακινείται από άγνωστα προς το Σύλλογο άτομα ημερολόγιο του 2020 τα έσοδα από την πώληση του οποίου δήθεν προορίζονται για τις ανάγκες του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» ενημερώνει υπεύθυνα ότι δεν έχει εκδοθεί κανένα ημερολόγιο από το Σύλλογο και κατά συνέπεια τα άτομα που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο μοναδικό σκοπό έχουν να εξαπατήσουν την κοινωνία της Ιεράπετρας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιεράπετρας «Μαρία Λιουδάκη» διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του ονόματος του Συλλόγου από απατεώνες που το σπιλώνουν.

Για το ΔΣ,

ο πρόεδρος Γιάννης Πασπαράκης και η γραμματέας Μαρία Βασαρμίδου».

 

Σχόλια