Ηλικιωμένος προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα 15χρονη

Λασίθι
Ηλικιωμένος προσπάθησε να φιλήσει στο στόμα 15χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου - Ο ηλικιωμένος συνελήφθη

Σοκαριστικό και αποτρόπαιο είναι το περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Κυριακή σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου με θύμα μία 15χρονη και φερόμενο δράστη έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος επιχείρησε δύο φορές να φιλήσει την ανήλικη τόσο στο μάγουλο όσο και στο στόμα, όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά. Την πρώτη φορά, το πρωί της Κυριακής, το περιστατικό έγινε σε ζαχαροπλαστείο, με το κορίτσι να καταφέρνει να ξεφύγει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και να επιχείρησε για άλλη μία φορά να τη φιλήσει στο μάγουλο και στο στόμα παρά τη θέλησή της, με την 15χρονη να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο προσπαθώντας να αποφύγει την πράξη του άντρα.

Εκείνη την ώρα, για καλή τύχη του κοριτσιού, ένας άνθρωπος είδε το σκηνικό που σημειώθηκε μπροστά του και αμέσως κάλεσε την αστυνομία.

Πλέον, ο ηλικιωμένος έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Τότε θα παρθεί η απόφαση για το τι θα γίνει στη συνέχεια με τον φερόμενο δράστη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News