Άγριος ξυλοδαρμός έστειλε στο νοσοκομείο 31χρονο - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

Λασίθι
Άγριος ξυλοδαρμός έστειλε στο νοσοκομείο 31χρονο - Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης στον Άγιο Νικόλαο

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο νεαρούς.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο φερόμενων δραστών, ηλικίας 22 και 25 ετών.

Όλα συνέβησαν περί τις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου, όταν οι δύο νεαροί - και με τις αιτίες να είναι ακόμη άγνωστες - επιτέθηκαν στον 31χρονο, χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με την κ. Μαρία Σπινθούρη, διοικήτρια στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου «ο τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο και, αφότου του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, εισήχθη στη χειρουργική κλινική, όπου και νοσηλεύεται, σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με την ίδια, ο 31χρονος έφερε ένα θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ οι νεαροί φερόμενοι ως δράστες τον χτύπησαν και στο θώρακα.

Για τον εντοπισμό των δύο δραστών η αστυνομία εξαπέλυσε - από την πρώτη στιγμή - ανθρωποκυνηγητό, ενώ μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής ο 22χρονος και ο 25χρονος εξακολουθούσαν να αναζητούνται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News