Πήγε να κλέψει με… την κλεμμένη μηχανή

Λασίθι
Πήγε να κλέψει με… την κλεμμένη μηχανή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια κλοπή και μία απόπειρα για το 19χρονο στην Ιεράπετρα

Μόλις 19 ετών και έχει στο «βιογραφικό» του μια κλοπή, αλλά και μία απόπειρα…

Ο λόγος για έναν 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος, τα ξημερώματα της Πέμπτης, προσπάθησε να μπει στην επιχείρηση ενός 65χρονου ημεδαπού, προκειμένου να κλέψει.

Η παραπάνω απόπειρα προκάλεσε άμεση κινητοποίηση στην αστυνομία και ο 19χρονος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, σε συνεργασία με τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Μάλιστα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 19χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε κλέψει, επίσης, μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα από 40χρονη ημεδαπή.

Ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα κλοπής και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών Ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο 19χρονος με την σχηματισθείσα δικογραφία εις βάρος του, οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News