Στη ΜΕΘ, μετά το τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο, ο 27χρονος

Ηράκλειο
Στη ΜΕΘ, μετά το τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο, ο 27χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ, μετά το τροχαίο ο 27χρονος άνδρας

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου θα μεταφερθεί άμεσα ο νεαρός άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας, σε τροχαίο στην εθνική Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου, στο ύψος των Λιμνών.

Πρόκειται για έναν 27χρονο άνδρα, η κατάσταση του οποίου είναι πολύ σοβαρή, σύμφωνα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Μαρία Σπινθούρη, η οποία μίλησε στο neakriti.gr.

«Ο 27χρονος εισήχθη αρχικά στο χειρουργείο», είπε η κ. Σπινθούρη, «καθώς έφερε κακώσεις στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και είχε αιμορραγία. Οι γιατροί σταμάτησαν την αιμορραγία και όταν βγήκε από το χειρουργείο υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει και κρανιοεγκεφαλική κάκωση».

Η νευρολογική εικόνα μάλιστα, που έχει ο πολυτραυματίας είναι πολύ άσχημη, σύμφωνα πάντα με την ίδια, η οποία μας ενημέρωσε ότι μετά την αξονική τομογραφία που υπεβλήθη ο νεαρός άνδρας και μετά τη διαπίστωση ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και η νοσηλεία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική Αγίου Νικολάου προς Ηράκλειο στο ύψος των Λιμνών.

Ο 27χρονος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και «καρφώθηκε» στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου. Ήταν μάλιστα τέτοια η σύγκρουση, που ο ίδιος εγκλωβίστηκε στο όχημα.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, καθώς χρειάστηκε η συνδρομή της για τον απεγκλωβισμό του. Εξ αρχής η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News