Έκανε ληστεία σε βενζινάδικο με... ψεύτικο όπλο

Κρήτη
Έκανε ληστεία σε βενζινάδικο με... ψεύτικο όπλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης

Ληστεία μέρα μεσημέρι σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ένα άτομο, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης,  με ψεύτικο όπλο μπήκε στο βενζινάδικο και αφού πήρε χρήματα, τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε αναστάτωση ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία για το συμβάν.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και συγκεκριμένα των ΤΑΕ,  ήταν άμεση και απέδωσε καρπούς με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην άμεση σύλληψη του ατόμου που φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία.

Πλέον ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λασιθίου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη άμεσα 33χρονος αλλοδαπός για ληστεία στο Λασίθι

Συνελήφθη, σήμερα (15.05.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, 33χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστεία.

Ειδικότερα σήμερα (15.05.2019) το μεσημέρι, ο 33χρονος με την απειλή όπλου αφαίρεσε από επιχείρηση ιδιοκτησίας 39χρονου ημεδαπού χρηματικό ποσό.

Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 33χρονος ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό και άλλα  αντικείμενα ( μάσκα, γάντια κ.λπ.)

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News