default-image

Τα σπίτια σε Άγιο Νικόλαο και Χανιά, έκρυβαν ναρκωτικά

Χανιά
Τα σπίτια σε Άγιο Νικόλαο και Χανιά, έκρυβαν ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ναρκωτικά συνελήφθησαν δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής - Πρόκειται για έναν 36χρονο ο οποίος συνελήφθη στο Λασίθι και έναν 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στα Χανιά

Στα χέρια της αστυνομίας δύο άνδρες σήμερα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, ο ένας στο νομό Λασιθίου και ο δεύτερος στο νομό Χανίων.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο άνδρες ελληνικής καταγωγής, στους οποίους την κατοχή βρέθηκαν ναρκωτικά μέσα στα σπίτια τους.

Πιο αναλυτικά, στην οικεία του 36χρονου μάλιστα, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Νικόλαο το πρωί, βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο κατά τη διάρκεια της έρευνας συνολικά 34,9 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρα στο στάδιο της ανάπτυξης

Επίσης μετά από έρευνα στην οικία και του 31χρονου, το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χανίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Στον Άγιο Νικόλαο

«Συνελήφθη, σήμερα (14.05.2019) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 36χρονου και σε αποθηκευτικό χώρο κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34,9 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης το οποίο καλλιεργούντο επιμελώς μέσα σε γλάστρα στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

Στα Χανιά

«Συνελήφθη, 31χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά

Συνελήφθη, σήμερα (14.05.2019) σε περιοχή του Δήμου Χανίων, 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σήμερα (14.05.2019) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 31χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News