Λασίθι

«Στοπ» στο κάπνισμα στα καταστήματα του Αγίου Νικολάου

Αποφασισμένοι να τηρήσουν το νόμο και να καταστήσουν τον Άγιο Νικόλαο την πρώτη «άκαπνη» πόλη της Κρήτης είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης της περιοχής

Τα τασάκια έξω από τα καταστήματα αποφάσισαν να βγάλουν τα μέλη του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου που με ομόφωνη απόφασή τους προχώρησαν στην άμεση και πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους.

Την απόφαση αυτή την οποία δέχτηκε με ενθουσιασμό και ο δήμος Αγίου Νικολάου φαίνεται να στηρίζουν και οι πολίτες της περιοχής.

Η απόφαση μέλη του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου ήρθε σε συνέχεια ανακοίνωσής του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε.

«Η εφαρμογή του νόμου δεν εναπόκειται στον «πατριωτισμό» ούτε των καταστηματαρχών, ούτε των ίδιων των καπνιστών. Είναι νόμος του κράτους, που μάλιστα έχει προβληθεί στα μέσα μαζικής επικοινωνίας πολύ περισσότερο από ότι οι περισσότεροι νόμοι».

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια