Γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην Κάτω Ζάκρο

Κρήτη
Γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην Κάτω Ζάκρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δείτε στιγμιότυπα από το γλέντι με μια από τις δύο γυναίκες πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά ούτε και μέρη…  Δύο  αλλοδαπές γυναίκες που είχαν γνωριστεί πριν χρόνια και ερωτευτεί στην Κρήτη, είχαν δώσει την υπόσχεση ότι εφόσον η σχέση τους προχωρήσει και ευοδώσει καρπούς, θα έρθουν στην Κρήτη για να επισημοποιήσουν το δεσμό τους.

Έτσι και έγινε. Οι δύο Βρετανίδες, με την μία εξ αυτών μάλιστα να έχει ελληνικές ρίζες, σε ένα άκρως  ειδυλλιακό μέρος στην παραλία της Κάτω Ζάκρου, Λασιθίου, το απόγευμα της Δευτέρας, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, εκεί όπου και γνωρίστηκαν πριν χρόνια οι τουρίστριες. 

Στην όμορφη τελετή παρίσταντο συγγενείς και φίλοι από Μεγάλη Βρετανία και Πολωνία, ενώ να σημειωθεί ότι οι δύο γυναίκες είχαν προχωρήσει σε πολιτικό γάμο στο Λονδίνο.

Μετά την τελετή στην παραλία, ακολούθησε γλέντι, στην ταβέρνα "Ακρογιάλι", με την συνοδεία και κρητικής λύρας, που έδωσε άλλη νότα στην βραδιά.

Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη και οι ίδιες γυναίκες πιο ερωτευμένες από ποτέ, μαζί με τους καλεσμένους τους απόλαυσαν στο έπακρο την κρητική βραδιά αλλά και τα λαχταριστά εδέσματα που περιελάβανε το μενού του «γάμου» τους.

Ακολουθει φωτογραφία απο την παραλία της Κάτω Ζάκρου, εκεί όπου έγινε η τελετή και την οποία ανέβασε το radio lasithi.

Να υπενθυμίσουμε πάντως ότι στη Σητεία είχε γίνει ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων γυναικών, από την Μολδαβία, σε επίπεδο χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News