Ε. Βλάσση: Η Ιεράπετρα μπορεί να στηρίξει τον ιατρικό τουρισμό όλο το χρόνο

Λασίθι
Ε. Βλάσση: Η Ιεράπετρα μπορεί να στηρίξει τον ιατρικό τουρισμό όλο το χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα με θέμα “Ιατρικός τουρισμός και πολιτισμός ως μοχλοί ανάπτυξης” διοργανώνουν το ερχόμενο Σάββατο 13 Απριλίου, στη 1 το μεσημέρι, στην Ιεράπετρα, το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας και η HMEDIC

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, δίπλα από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Στόχος η ανάπτυξη του τουρισμού υγείας στην Κρήτη που διαθέτει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, άριστο, ειδικευμένο, επιστημονικό – ιατρικό προσωπικό. 

Μέσα από την ημερίδα, τα ενδιαφερόμενα μέρη, θα έχουν τη δυνατότητα να παραθέσουν τις σημερινές συνθήκες και προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού αλλά και τις υπηρεσίες υγείας στο Δήμο Ιεράπετρας.  Ο ιατρικός τουρισμός και ο πολιτισμός είναι σημαντικοί μοχλοί ανάπτυξης της οικονομίας της Ιεράπετρας.

Οι ομιλητές θα αποτελούνται από τον τομέα υγείας, τουρισμού και πολιτισμού, από την Περιφέρεια Κρήτης, από τον Ελληνικό σύνδεσμο τουρισμού υγείας, από το Μεσογειακό Κέντρο Γονιμότητας, από το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, Νεφρολογικό Κέντρο «Αγ. Παντελεήμονας», ξενοδόχοι, ιατροί (οδοντίατροι, νεφρολόγοι, δερματολόγοι).

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της Κρήτη TV.

«Η Ιεράπετρα είναι η πόλη που μπορεί να αναπτύξει τον Ιατρικό τουρισμό 365 μέρες το χρόνο καθώς έχει όλα τα πλεονεκτήματα που είναι ο ήλιος, το κλίμα, η θάλασσα, η παραδοσιακή κρητική διατροφή η οποία είναι και το εισιτήριο για την υγεία και τη μαρκοζωία» αναφέρει στον 98.4 η Ελένη Βλάσση, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News