Λίμνες: Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας… πιστολέρο που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Λασίθι
Λίμνες: Στα χέρια της αστυνομίας ο ένας… πιστολέρο που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο φερόμενων ως δραστών για το περιστατικό με πυροβολισμούς στις Λίμνες Λασιθίου

Ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει οι Αστυνομικές Αρχές, από χθες, για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, προκειμένου να εκφοβίσουν αστυνομικούς που επέβαιναν σε περιπολικό όχημα της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρα στις Λίμνες Λασιθίου.

Οι έρευνες καρποφόρησαν και ήδη από τα ξημερώματα της Τρίτης, οι άνδρες του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης και τις Ασφαλείας Κρήτης κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο νεαρούς.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης και μεταφέρεται στον Άγιο Νικόλαο, όπου και διενεργείται η προανάκριση για το περιστατικό

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα άνδρα, γνωστό στις Αρχές, αφού έχει εμπλακεί σε άλλα περιστατικά αλλά και υποθέσεις με όπλα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης και οδηγός του οχήματος έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Το χρονικό

Το θερμό επεισόδιο εξελίχθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στον παράλληλο δρόμο της εθνικής που οδηγεί στο γειτονικό χωρίο όταν ο ένας από τους δικυκλιστές άρχισε να καταδιώκει τους δύο υπόπτους που άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και άρχισαν να τρέχουν στα χωράφια για να ξεφύγουν.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κριτσάς όπου εξελίχθηκε επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους δυο νεαρούς κτηνοτρόφους. Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία δίνοντας τα στοιχεία του του μαύρου Ναβάρα με το οποίο διέφυγαν.

Δικυκλιστές της ΟΕΠΤΑ που ενημερώθηκαν μέσω ασυρμάτου εντόπισαν το 4Χ4 στην εθνική οδό με κατεύθυνση το Ηράκλειο και ξεκίνησαν την καταδίωξη του. Λίγο παρακάτω μπήκαν στον παράδρομο της εθνικής με κατεύθυνση το χωριό Λίμνες όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News