Πλακοστρώσεις, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην Τ.Κ Λιμνών

Λασίθι
Πλακοστρώσεις, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στην Τ.Κ Λιμνών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η μεγάλη εργολαβία του Δήμου Αγ. Νικολάου

Με πλακοστρώσεις στην τοπική κοινότητα Λιμνών - παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του φετινού χειμώνα- ξεκίνησε η μεγάλη εργολαβία του δήμου, προϋπολογισμού 3,5 εκ ευρώ, που αναμένεται να συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση  ασφάλειας αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών δημοτικών κοινοτήτων.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μετά την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που έχουν προγραμματιστεί στην συγκεκριμένη τοπική κοινότητα, ακολουθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή του Βραχασίου, καθώς και στα άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

Ήδη ο ανάδοχος εργολάβος, έχει εγκαταστήσει «τομέα παραγωγής ασφαλτικού υλικού» στην περιοχή και με δεδομένη την επάρκεια αδρανών υλικών στα Λατομεία, η όλη εργολαβία, αναμένεται να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ουσιαστικά- όπως εξάλλου έκανε γνωστό ο κ. Ζερβός - με τις παρεμβάσεις (ασφλατοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις, πλακοστρώσεις) σε όλη την έκταση του δήμου, σύντομα αναμένεται να φανούν τα αποτελέσματα από την ολοκληρωμένη, συγκροτημένη και με προοπτική πολιτική που εφαρμόζει η παρούσα δημοτική αρχή.

Εξ άλλου, άμεσα, αναμένεται να ξεκινήσει το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου ΡΕΞ, ενώ σε τροχιά υλοποίησης περνά, το μεγάλο έργο του Δήμου Αγίου Νικολάου, που αφορά στην δημιουργία νέου Βρεφικού Σταθμού, δεδομένου μάλιστα ότι για το συγκεκριμένο έργο, έχουν προκύψει μειοδότες.

Να σημειώσουμε, ότι κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στην τοπική κοινότητα Λιμνών, όπου εκτελούνται τα παραπάνω έργα, παρευρέθηκε και η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος, κ. Ζαχαρούλα Λεμπιδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News