Λασίθι

Εγκαίνια της Μονάδας κατ’ οίκον νοσηλείας ασθενών με καρκίνο

Οι ασθενείς με καρκίνο λαμβάνουν πλέον τη φροντίδα που αξίζουν

Εγκαίνια της Μονάδας Κατ΄ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως στο ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» (ώρα 10:00 π.μ.) καθώς και τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Αγίου Νικολάου στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου (ώρα 10:30 πμ) θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Απριλίου στις 10 π.μ. και στις 10:30 π.μ. αντίστοιχα.

Πριν τα εγκαίνια, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη Δημόσια Παρουσίαση του Απολογισμού και των Πεπραγμένων των 4 νοσοκομείων του νομού Λασιθίου για τη διετία 2016-2018 από την Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο».

Η δημόσια λογοδοσία, η διαφάνεια και η ενημέρωση των πολιτών για τις ενέργειες των δημοσίων φορέων αποτελεί κεντρικό στόχο και επιδίωξη υψηλής προτεραιότητας για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και τη Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο».

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο νομό, θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου, παρουσία του Υπουργού Υγείας, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των προσκεκλημένων τοπικών αρχών, φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Σχόλια