Πανταζής: 16 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το Δήμο Ιεράπετρας

Λασίθι
Πανταζής: 16 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για το Δήμο Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το συνδυασμό του κ. Αργύρη Πανταζή «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

Τους πρώτους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους με το συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα», στον οποίο είναι επικεφαλής, ανακοίνωσε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Αργύρης Πανταζής.

Πρόκειται για 16 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που συστρατεύονται με τον κ. Πανταζή, προκειμένου να «αλλάξουν δυναμικά το τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό», όπως αναφερόταν και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Πανταζή.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση του κ. Πανταζή: «Μετά την πρώτη δημοσίευση των αρχών και θέσεων της Δημοτικής μας Παράταξης, είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα να δώσουμε στην δημοσιότητα τα ονόματα των πρώτων συνεργατών μας, όπου με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκαν την πρόσκληση ή μας προσέγγισαν, ώστε να συμμετέχουν συλλογικά στον αγώνα μας, με σεβασμό στις αρχές της δημοτικής μας παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’.»

ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Ονομάζομαι Αγγελάκη Μαριάννα του Χαρίδημου και της Αικατερίνης. Γεννήθηκα το 1973 και έχω μια κόρη τη Φανή.

Αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ιεράπετρας και στην συνέχεια σπούδασα στο ΙΕΚ Λογιστικής- Πληροφορικής.

Έχω εργαστεί ως υποδιευθύντρια και διευθύντρια γνωστών αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, ενώ έχω επίσης εργαστεί σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Ακόμα έχω ασχοληθεί ως σύμβουλος πωλήσεων σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και αυτή την περίοδο εργάζομαι στο κατάστημα Κωτσόβολος στην Ιεράπετρα.

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζή, γιατί έχει όλα τα εφόδια που χρειάζεται ως Δήμαρχος και συλλογικά θα προχωρήσουμε σε εαυτό τον αγώνα για το συλλογικό καλό της Πόλης μας.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ονομάζομαι Αγγελάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ.

Γεννήθηκα το 1971 και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, όπου και αποφοίτησα από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο.

Είμαι παντρεμένος έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Εργάζομαι ως δημόσιος υπάλληλος στο ΙΚΑ  Ιεράπετρας , αναλαμβάνοντας το κεντρικό ταμείο.

Έχω εκλεγεί πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νομού Λασιθίου για δύο συναπτά έτη καθώς το τελευταίο χρόνο έχω αναλάβει χρέη αντιπροέδρου στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολής.

Σεβόμενος την επαγγελματική μου πορεία στο χώρο του δημοσίου, δεν σταμάτησα ποτέ να ασχολούμαι ενεργά με το ποδόσφαιρο. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τον αθλητισμό καθώς δεν δίστασα να περάσω στα όρια του επαγγελματισμού.

Αφοσιωμένος 17 χρόνια στη γνωστή σε όλους ομάδα της Αναγέννησης Ιεράπετρας παίζοντας ποδόσφαιρο ως ερασιτέχνης. Το 1996 μου δόθηκε η ευκαιρία να απογειώσω τη καριέρα μου, όταν μεταγράφηκα στην ομάδα του Αγίου Νικολάου ΑΟΑΝ, κατακτώντας το πρωτάθλημα της χρονιάς και ανεβαίνοντας στη Β’ Εθνική κατηγορία, όπου έπαιξα για 4 χρόνια ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Τα τελευταία χρόνια  θέλησα να ασχοληθώ με την προπονητική όπου και κατέλαβα δίπλωμα UEFA C αναλαμβάνοντας τα προπονητικά μου καθήκοντα σε δύο τοπικές ομάδες.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά πηγάζει απ’ την ανάγκη να βοηθήσω στο χώρο του αθλητισμού, αφού αυτόν έχω υπηρετήσει στο έπακρο.

ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Βαρδάκης Νικόλαος του Σπυρίδωνα και της Μαρίας το γένος Καργιωτάκη.

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1966 και είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο.

Το 1995 υπήρξα προπονητής στην Ένωση του νομού Λασιθίου όπου και κατακτήσαμε το κύπελλο Ενώσεων Κρήτης στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Την περίοδο 2006-2008 διατέλεσα Πρόεδρος στην ομάδα Μπάσκετ του Α.Ο Ιεράπετρας με σημαντικές επιτυχίες στη ΄Γ Εθνική κατηγορία.

Είμαι άριστος γνώστης της αγγλικής γλώσσα, καθώς και στον χειρισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ζω στην Ιεράπετρα και η ενασχόληση μου είναι στον τομέα των θαλάσσιων περιηγήσεων- κρουαζιέρων.

Πιστεύω και με μεγάλη χαρά συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στην παράταξη του Αργύρη Πανταζή, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί ηγηθεί και να πάει το αθλητισμό της Ιεράπετρας στην θέση που του αξίζει, μαζί με την δική μας συνολική προσπάθεια.

ΒΑΣΩ ΣΠΗΛΙΑΡΩΤΑΚΗ

Ονομάζομαι Βάσω Σπηλιαρωτάκη του Νικολάου και της Μαρίας Ζερβαλάκη.

Γεννήθηκα 1977 στην Ιεράπετρα και έχω δύο αδέλφια τον Μιχάλη και την Άννα.

Είμαι Απόφοιτη Λυκείου και κάτοχος πτυχίου στον κλάδο της  Βρεφονηπιοκομίας.

Είμαι γνώστης της αγγλικής γλώσσας και κάτοχος βεβαίωσης πτυχίου ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Έχω παρακολουθήσει μαθήματα θεατρολογίας, φωνητικής, αγιογραφίας και συμμετείχα στη χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας.

Είμαι μητέρα ενός αξιολάτρευτου γιού, ο οποίος σπουδάζει στο τελευταίο έτος στο τμήμα Χρηματοοικονομικών και Λογιστικής. Αγαπώ την Ιεράπετρα και στηρίζω τον κ. Πανταζη Αργύρη γιατί έχουμε το όραμα και μπορούμε να αλλάξουμε μαζί την Ιεράπετρα.

Είμαι στην διάθεσή του πολίτη προκειμένου να συνεισφέρω από οποιοδήποτε πόστο για το κοινό συμφέρον της Ιεράπετρας.

Δρ ΣΑΡΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  1. Εκλεγμένος Καθηγητής Μικροβιολογίας στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης,
  2. Επικεφαλής της ομάδας Μοριακής Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας φυτών στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του ΙΤΕ,
  3. Επίτιμος Καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο του Exeter της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο κος Π. Σαρρής μεγάλωσε στην Ιεράπετρας, όπου και ολοκλήρωσε την Α/βάθμια και Β/βάθμια εκπαίδευσή του. Είναι απόγονος Μικρασιατών (3ης γενιάς), ένας εκ των δύο γιων του κου Φίλιππου Σαρρή και της αειμνήστου Αγγελικής Μαγδαληνού-Σαρρή. Ασχολείται ενεργά με την ανάδειξη της πόλης, την οποία και λατρεύει.

Είναι παντρεμένος με την κα Γαλάτεια Κοκκινάκη-Σαρρή καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και έχουν δύο παιδιά, τον Φίλιππο και την Αγγελική.

Θέσεις Ευθύνης:

Ο κος Σαρρής είναι:

  1. Εκλεγμένο μέλος του Τομεακού Επιστημονικού Συμβουλίου (ΤΕΣ) «Αγροτικής Παραγωγής, Διατροφής, Τροφίμων, Αγρο-βιοτεχνολογίας και Υδατοκαλλιεργειών» του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (2018-σήμερα, ΦΕΚ: 200/10.04).
  2. Ειδικός άμισθος σύμβουλος του Υπουργείου Έρευνας και Καινοτομίας σε θέματα Αγροδιατροφής και Βιοτεχνολογία (2017-σήμερα).
  3. Είναι μέλος της συντακτικής ομάδας σε 4 επιστημονικά περιοδικά υψηλής απήχησης και μέλος των κριτικών επιτροπών σε ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδοτικών οίκων.
  4. Είναι επιστημονικός υπεύθυνος και διαχειριστής 12 Εθνικών (UK & GR) και Ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων.
  5. Είναι εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας και της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκά Consortia (COST, κ.α.) σε θέματα που άπτονται των επιστημονικών του πεδίων για τον στρατηγικό σχεδιασμό του τομέα της Αγροδιατροφής της ΕΕ.
  6. Επιστημονικός συνεργάτης της Αγροτικής επιτροπής του Δήμου Ιεράπετρας (2017 έως 2019).

Ο Καθηγητής Π. Σαρρής έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων στα εγκυρότερα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συμπεριλαμβανομένων των: Science, Cell, Nature, PNAS, PLoS, κ.α. με περισσότερες από 1100 αναφορές στο δημοσιευμένο έργο του. Έχει προσκληθεί ως κεντρικός ομιλητής σε περισσότερα από 30 διεθνή και εθνικά συνέδρια σε αντικείμενα που άπτονται των επιστημονικών του πεδίων.

Σπουδές: Ειδίκευση - Μοριακός Βιολόγος

  1. Πτυχίο Μοριακής Βιολογίας – Βιοιατρικής (1994-1999): Πανεπιστήμιο του Αγίου Κλημέντιου της Οχρίδας, Σόφια.
  2. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα: Master of Science (MSc) 2000: Ακαδημία Επιστημών της Βουλγαρίας, Ειδίκευση: «Κλινική Χημεία και Μικροβιολογία».
  3. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα: Master of Science (MSc), 2003: Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδίκευση: «Μοριακή Μικροβιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών».
  4. Διδακτορικό Δίπλωμα (Διδάκτορας Παν/μίου Κρήτης - PhD) 2009: Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδίκευση: «Μοριακή Μικροβιολογία και Βιοτεχνολογία».

Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών:

  • Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β.)
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βιοχημείας & Μοριακής Βιολογίας (EEBM)
  • Μέλος της Εθνικής Πρωτοβουλίας «ΜικροΒιόκοσμος»
  • Μέλος της Ελληνικής Φυτοπαθολογικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε.)
  • Μέλος της “European Plant Science Organization” (EPSO)
  • Μέλος της “Federation of European Societies of Biology” (FESB).

“Στηρίζω με θέρμη την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζή για το αξίωμα του Δημάρχου Ιεράπετρας γιατί τον θεωρώ ικανότατο να διοικήσει τον δήμο μας, με όραμα για το μέλλον και σεβασμό προς τον πολίτη. Προσωπικά πιστεύω στις απολύτως συμμετοχικές, δημοκρατικές και πλειοψηφικές διαδικασίες, που θα έχουν ως πρωταγωνιστή τον δημότη.

Μαζί θα σχεδιάσουμε την ατζέντα της δημοτικής μας αρχής και θα συμμετάσχουμε ενεργά στη λήψη αποφάσεων, διαμορφώνοντας μαζί το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα”.      

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Γεννήθηκα στην Ξάνθη το 1970 και κατοικώ μόνιμα στην Ιεράπετρα τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Οι γονείς μου είναι ο Μιχάλης Παπαδάκης, με καταγωγή από το Μεταξοχώρι, και η Χρυσή Παπαδάκη. Είμαι έγγαμος με την Αγάπη Φιλανδαράκη και έχουμε μία κόρη την Αθηνά.                                                                                              

Είμαι τελειόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου και εργάζομαι στο Ξενοδοχείο "Αστρον" στο τμήμα της υποδοχής, ενώ μιλώ καλά την αγγλική και ιταλική γλώσσα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το ορεινό τρέξιμο και έχω συμμετάσχει σε πλήθος αγώνων. Μέσω των προπονήσεων στο ορεινό ανάγλυφο της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας έχω γνωρίσει την ομορφιά των δασών, των μονοπατιών και των βουνοκορφών  του τόπου μας. Πρόκειται  για  ένα πλούτο που μένει ανεκμετάλλευτος και θα μπορούσε με κατάλληλη αξιοποίηση να συμβάλλει στην αναζωογόνηση των χωριών μας. 

Πιστεύω στις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας και στο όραμα για ένα καλύτερο και δημιουργικότερο Δήμο.

Οι θέσεις του συνδυασμού  "Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα" με εκφράζουν απόλυτα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αργύρη Πανταζή γιατί το ήθος του, η εργατικότητά του και η διορατικότητά του τον καθιστούν την πλέον αξιόπιστη πρόταση για το Δήμο μας.      

ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΠΡΟΕΣΤΑΚΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Ονομάζομαι Θεόκλητος Προεστάκης του Κωνσταντίνου και της Βερονίκης το γένος Πατεράκη.

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1971 και έχω έναν αδελφό τον Γιώργο.

 Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου, ενώ έχω εργαστεί στο παρελθόν ως ξενοδοχοϋπάλληλος και είχα στην ιδιοκτησία μου το νυχτερινό κέντρο ‘’FEVER’’ στο Μακρύ Γιαλό.

Η αγάπη μου για τα ζώα με ώθησε στην εγκατάλειψη οποιασδήποτε άλλης ασχολίας και οδηγήθηκα με όλη μου την καρδιά στην προστασία των αδέσποτων ζώων.

Στη συνέχεια ίδρυσα την δική μου φιλοζωική με την ονομασία ‘’Στέγη Προστασίας αδέσποτων ζώων’’ που μετράει 3 χρόνια ζωής, ενώ οι δημοσιογράφοι το χαρακτηρίζουν ως το διασημότερο καταφύγιο ζώων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ιστορία και η δράση μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων και γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη μέσω ιστοσελίδων όπως στην Telegraph με και άρθρο στην Daily Mail . Ενώ το αποκορύφωμα είναι βίντεο αναφορικά με την ιστορία μου στο «The Dodo», που  έχει γίνει viral με 117 εκατομμύρια vies, αποκαλώντας με ως άγιο των ζώων.

Συνεχίζω δυναμικά την εθελοντική μου δράση, ενώ έχω σώσει πάνω από 1000 σκυλιά. Αυτή την στιγμή στο καταφύγιο μου φιλοξενούνται γύρω στα 340 σκυλιά.

Με τον Αργύρη Πανταζή θα συνεισφέρουμε στο μέγιστο δυνατόν των δυνάμεων μας για την προστασία των ζώων και όχι μόνο. 

ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ονομάζομαι Καπαράκης Ανδρέας του Ιωάννη και της Μαρίας το γένος Μαθιουδάκη. 

Γεννήθηκα στον Άγιο Νικόλαο το 1974 και έχω 2 αδελφές την Αγλαΐα και την Ελένη.

Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδίκευση στον κλάδο της λογιστικής, ενώ είμαι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Από το 1994 ασχολούμαι με θερμοκηπιακές καλλιέργειες  έως και σήμερα.

Είμαι παντρεμένος με την Έλένα Νουχάϊνα και έχουμε δύο δίδυμους γιους 26 μηνών.

Διαμένω στην Γρα -Λυγιά Ιεράπετρας και στον παρελθόν υπήρξα Μέλος του Αγροτικού Συναιτερισμού  Νέας Ανατολής.

Στηρίζω τον Αργύρη Πανταζή, καθώς έχει όραμα για τον αγροτικό τομέα και μαζί μπορούμε να συνεισφέρουμε ενεργά σε αυτό το κομμάτι του τόπου μας.

ΛΙΑΠΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ονομάζομαι Λιαπάκης Μιχαήλ του Εμμανουήλ και της Ευαγγελίας.

Γεννήθηκα στην Ιεράπετρα το 1982 και κατοικώ στην Επισκοπή.

Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Σαμπροβαλάκη και έχουμε 2 παιδιά το Μάριο και την Ιωάννα.

Είμαι απόφοιτος ΕΠΑΛ με ειδίκευση ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και έχω ιδιόκτητη εταιρία.

Τα τελευταία 4 χρόνια είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Κάτω Χωρίο, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχω διατελέσει Μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Επισκοπής.

Είμαι Μέλος της εθελοντικής ομάδας Πυρασφάλειας Κάτω χωριού, καθώς και Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας σε παλαιότερη δημοτική θητεία.

Επιπλέον έχω υπάρξει Μέλος στο παρελθόν της Οικολογικής ομάδος Ιεράπετρας με έντονη συμμετοχή σε 8 εθελοντικά προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την οργάνωση ‘’Citizens in Action’’.

Συμμετέχω στο συνδυασμό του κ Αργύρη Πανταζή, γιατί εδώ και χρόνια δίνει χώρο στους νέους, ακούει και σέβεται την άποψη τους, ενώ δεν διστάζω καθόλου για την επιλογή μου αυτή και είμαι σίγουρος πως με τον κ Πανταζή στο αξίωμα του Δημάρχου θα αποτελέσουμε μια δυνατή και θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την Ιεράπετρα.

ΜΑΝΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Ονομάζομαι Μανιάς Στυλιανός του Πολυχρόνη και της Νικολέτας το γένος Γιακουμάκη, ενώ έχω έναν αδελφό τον Γιώργο.

Είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης καφέ με την επωνυμία ‘’Εν πλώ’’ στην κάτω παραλία Ιεράπετρας.

Είμαι λάτρης της ελληνικής και ξένης μουσικής.

Στηρίζω τον Αργύρη Πανταζή γιατί είναι νέος και μας εκφράζει. Θα αλλάξουμε μαζί την Ιεράπετρα.

ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ονομάζομαι Μεραμβελλιώτακης Νικόλαος του Αντώνιου και της Ευαγγελίας.

Γεννήθηκα το 1966 στο Ηράκλειο Κρήτης και είμαι κάτοικος Ιεράπετρας εδώ και τριάντα χρόνια.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Βασιλικογιαννάκη και απέκτησα μαζί της δυο παιδιά τον Αντώνη και την Ευαγγελία.

Είμαι απόφοιτος λυκείου και τελειόφοιτος της σχολής δασοφυλάκων Καρπενησίου και υπάλληλος της αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ενώ εργάζομαι στην διεύθυνση δασών Λασιθίου στο δασικό γραφείο Ιεράπετρας.

Ο γιος μου είναι σπουδαστής στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου. Στηρίζω τον κ Αργύρη Πανταζή γιατί τον παρακολουθώ χρόνια και τον θεωρώ ικανό για το αξίωμα του δημάρχου.

Είμαι απόλυτα σύμφωνος με το όνομα και τις θέσεις του συνδυασμού μας, ένα είναι σίγουρο ότι μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα.

ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ιεράπετρα, είμαι 59 ετών και παντρεμένος με δύο γιους τον Γιώργο και τον Αλέξανδρο.

Εργάστηκα στα ΕΛΤΑ επί 38 έτη όπου και συνταξιοδοτήθηκα πρόσφατα .

Από το  1986-1994 υπήρξα αθλητικογράφος  - παρουσιαστής στον ΦΙΛΑΘΛΟ – ΚΡΗΤΗ TV – ΔΙΑΣ FM – TELE ΚΡΗΤΗ.

Από το 1994 – 2015 για περίπου 16 χρόνια εξελέγην πολλές φορές στο ΔΣ της Ε.Π.Σ.Λ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου) όπου και πέρασα από αρκετά τμήματα.   Αντιπρόεδρος -  Ταμίας -  Πρόεδρος κυπέλλου –Υπεύθυνος μικτών ομάδων – Πρόεδρος επιτροπής Διαιτησίας .

Επί Δημαρχίας Μανώλη Μαστοράκη  ήμουν μέλος στην Αθλητική επιτροπή του Δήμου Ιεράπετρας.

Στα ΕΛΤΑ επί 30 χρόνια περίπου ήμουν συνδικαλιστής – εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ομοσπονδία ενώ στο ΔΣ υπήρξα για πολλά χρόνια Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας μέχρι πρόσφατα που συνταξιοδοτήθηκα.

ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Πλακαντωνάκης (Ρουμπάκος)  του Ιωάννη και της Μαρίας. Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσε στο Καβούσι Ιεράπετρας, ενώ κατάγομαι από αγροτική οικογένεια.

Τελείωσα τη δευτεροβάθμια εκπ/ση στην Ιεράπετρα, ζω στο Καβούσι και εργάζομαι  στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καβουσίου εδώ και 12 χρόνια.

Είμαι παντρεμένος με τη Γεραπετρίτισσα Κυριακή Τζώρτζη του Δημητρίου και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαριάννα και τον Δημήτρη.

Διετέλεσα ως μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καβουσίου το 2005, και πρόεδρος το 2006.

Από το 2006-2010 μέλος του Δ.Σ. της Τ.Κ. Καβουσίου.

Από το 2010-2014 πρόεδρος της Τ.Κ. Καβουσίου.

Από το 2014 έως και σήμερα Αντιπρόεδρος της Τ.Κ. Καβουσίου.

Από 12/01/2019 Αντιπρόεδρος του ΤΟΕΒ Καβουσίου- Παχείας Άμμου.

Η εμπειρία μου αποκτήθηκε  με την ενασχόλησή μου με  τα κοινά όλα αυτά τα χρόνια. Υπηρετώντας μέσα από διάφορους θεσμούς ,έμαθα να στοχεύω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων .

Η εμπειρία ,η γνώση και η διάθεση για προσφορά , είναι καθοριστικά για  την  επίλυση των συσσωρευμένων  προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο μας. Γι΄ αυτό  κατεβαίνω στο στίβο της Τοπικής αυτοδιοίκησης με ανιδιοτέλεια και ΟΡΑΜΑ για την Ιεράπετρα του 2030.

ΧΑΝΙΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ονομάζομαι Χανιαλάκης Ιωάννης του Γεωργίου και της Αρχοντίας του γένος Μυλωνάκη.

Γεννήθηκα το 1950 στο Μύρτος Ιεράπετρας και είμαι παντρεμένος με την Τσικαλουδάκη Χανιαλάκη Ειρήνη και έχουμε 3 παιδιά.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα είμαι Τοπικός Σύμβουλος Μύρτου.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Μύρτου από το 2006 έως το 2010, καθώς και Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μύρτου την περίοδο 1985-1998.

Υπήρξα Πρόεδρος του Αγροτικού που Συνεταιρισμού Μύρτου από το 1974 έως το 1994.

Για 6 χρόνια ήμουν εκπρόσωπος του ΤΟΕΒ για την Τοπική κοινότητα Μύρτου, ενώ υπήρξα και Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών του Δήμου Ιεράπετρας.

Επιπλέον υπήρξα Μέλος του Δ.Σ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μύρτου.

Τέλος είμαι Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου ‘’Εκτός εποχής Κηπευτικών’’.

Ζητώ την ψήφο σας και την αμέριστη στήριξη σας στο πρόσωπο του Αργύρη Πανταζή για το κοινό καλό του τόπου μας.

ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ονομάζομαι Χατζάκης Σταύρος και από το 2017 είμαι Επικουρικός Καρδιολόγος στην Καρδιολογική κλινικής του Γ.Ν. Ιεράπετρας. Γεννήθηκα το 1978 στην Ιεράπετρα Λασιθίου και ολοκλήρωσα τις δευτεροβάθμιες σπουδές μου το 1995 από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας.

Είμαι Απόφοιτος δυο Πανεπιστήμιων Ιατρικής το 2003 από Πανεπιστήμιο ιατρικής και φαρμακευτικής Οράντεα της Ρουμανίας και το 2007 από το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και χειρουργικής Κατάνια της Ιταλίας .

 Η ειδίκευση μου ως καρδιολόγος αρχικά περιλαμβάνει το διάστημα 2004 έως το 2008 στο Klinikum St. Marien Amberg της Γερμανίας και στο Azienda Ospedaliero- Universitaria policlinico Vittorio Emanuele της Κατάνια Ιταλίας , και στην συνέχεια από το 2010 έως το 2017 στο Γ.Ν. Ιεράπετρας, Γ.Ν. Σύρου και Γ.Ν. Ηρακλείου ‘’Βενιζέλειο’’.

Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως ιατρός άνευ ειδικότητας το 2008 στο 401, στην Κύπρο και στο Ηράκλειο. Το 2009 εργάστηκα ως ιατρός υπαίθρου στο Γ.Ν. Σητείας.

Είμαι Μέλος της Ελληνικής καρδιολογικής Εταιρίας. Εγγεγραμμένο Μέλος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Εταιρίας καρδιακής Ανεπάρκειας, Οξείας καρδιοαγγειακής θεραπείας, Καρδιοαγγειακής πρόληψης, και καρδιοαγγειακής απεικόνισης.  Μέλος του ΙΜΕΘΑ (Ινστιτούτου Μελέτης και Εκπαίδευσης στην Θρόμβωση και αντιθρομβωτική αγωγή).

Υπήρξα Μέλος του Ερυθρού Σταυρού Τομέας Σαμαρειτών, του παραρτήματος Ιεράπετρας, και μέλος των Ιατρών χωρίς σύνορα.

Διατέλεσα ως εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών και προ-νοσοκομειακής βοήθειας στα μέλη του Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, όπως και στην Νοσηλευτική Σχολή της Σύρου.

Από το 2005 έως και σήμερα συμμετέχω σε καρδιολογικά συνέδρια, λαμβάνοντας παράλληλα μέρος σε Ελληνικές δημοσιεύσεις.

Γνώστης της Αγγλικής, Γερμανικής, Ιταλικής και Ρουμανικής Γλώσσας.

Είμαι έγγαμος με 2 παιδιά.

«Στηρίζω θερμά την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζή για την θέση του Δημάρχου Ιεράπετρας γιατί τον θεωρώ ικανότατο να διοικήσει τον δήμο μας λαμβάνοντας υπόψη στην συμμετοχή και στις δημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο τον δημότη και τις ανάγκες του.

Μαζί με τους δημότες θα λάβουμε αποφάσεις για τον δήμο μας, μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

ΨΥΛΛΙΝΑΚΗ ΜΠΙΛΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ονομάζομαι Ψυλλινάκη Ειρήνη του Εμμανουήλ και της Κωνσταντίνας το γένος  Γαρεφαλάκη.

Γεννήθηκα στην Βόννη Γερμανίας το 1972, είμαι παντρεμένη με τον Εμμανουήλ Μπιλανάκη Δημοτικό υπάλληλο και έχουμε μαζί 2 παιδιά την Κωνσταντίνα και τον Ιωάννη και 2 εγγόνια.

Είμαι ιδιοκτήτρια ταβέρνας και Μίνι Μάρκετ, ενώ εργάζομαι και σε ταχυδρομικές υπηρεσίες.

Διαμένω στην Καλαμαύκα Ιεράπετρας και έχω εκλεγεί 2 φορές ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας από το 2011, ενώ παραμένω στην θέση αυτή έως και σήμερα.

Στηρίζω τον Αργύρη Πανταζή γιατί έχει όλα τα εφόδια που μπορούν  να πάνε μπροστά τον τόπο μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News