Έγκλημα στη Σητεία: «Ήταν προσχεδιασμένο - Ο συζυγοκτόνος δεν πάρκαρε καν»

Λασίθι
Έγκλημα στη Σητεία: «Ήταν προσχεδιασμένο - Ο συζυγοκτόνος δεν πάρκαρε καν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επιμέλεια των παιδιών ζητά η μητέρα της άτυχης Κατερίνας

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι πληροφορίες για την ανείπωτη τραγωδία στη Σητεία, το ειδεχθές έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στην 32χρονη Κατερίνα, μητέρα δύο μωρών παιδιών.

Η σύζυγος του αδερφού του θύματος μίλησε στη RealNews για όσα εκτυλίχθηκαν και η μαρτυρία της σοκάρει, αφού κάνει λόγο για μία δολοφονία που δεν έγινε εν βρασμώ ψυχής, αλλά ήταν προσχεδιασμένη:

«Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Μπαίνω μέσα, εκτελώ και φεύγω. Δεν πάρκαρε καν το αυτοκίνητό του. Είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή και πίσω άλλα αυτοκίνητα έκαναν ουρά και κόρναραν. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Η Κατερίνα του άνοιξε γιατί είχαν κανονίσει να πάνε τα απιδιά στο γιατρό για εμβόλιο. Την στραγγάλισε. Έπειτα μαθαίνουμε πως πήγε στην Αστυνομία και ομολόγησε πως τη χτύπησε. Της το είχε πει ότι θα την σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί.

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν πριν από το συμβάν δεν υπήρχε ένταση. Ερχόταν μέρα παρά μέρα για να δει τα παιδιά του».

Η δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης αναφέρει πως «η Κατερίνα δε μιλούσε τόσα χρόνια για την κακοποίησή της γιατί την απειλούσε πως θα σκοτώσει τα παιδιά τους και θα κάνει κακό στην οικογένειά της. Στις αρχές Φεβρουαρίου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της για βιαιοπραγία».

Παράλληλα, η νύφη της άτυχης Κατερίνας τονίζει ότι ο θύτης ζήλευε πολύ και δεν άφηνε την 32χρονη να δει ούτε την οικογένειά της. Η 32χρονη μάλιστα, δεν έλεγε για τον ξυλοδαρμό που υφίστατο· τον αγαπούσε:

«Κάποια στιγμή καταλάβαμε πως δεν την άφηνε ούτε να μας δει, πως σήκωνε το τηλέφωνό της και την έβαζε να μιλά σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει όσα λέγαμε. Δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, τη συνοδεύσαμε μαζί με την μητέρα της για να κάνει μία μικροεπέμβαση. Τότε την ρώτησα αν την χτυπάει. Δεν απάντησε. Αλλά έκανε έναν μορφασμό και κατάλαβα…

Τον αγαπούσε πολύ παρόλο που περνούσε άσχημα. Δεν κυκλοφορούσε ποτέ μόνη της. Είχε παραμελήσει τον εαυτό της. Τον έβλεπε και έλιωνε… Εκείνος ζήλευε ακόμα και εμάς, τα αδέρφια της και τις γυναίκες της οικογένειας…».

Συγκλονίζει η μητέρα της Κατερίνας

Η γιαγιά των δύο μικρών παιδιών και μαμά της άτυχης 32χρονης μίλησε καταρρακωμένη στο STAR ζητώντας την επιμέλεια του 18 μηνών παιδιού και του 6 μηνών βρέφους. Οι κοινωνικοί λειτουργοί ωστόσο είναι αρνητικοί σ’ αυτό το ενδεχόμενο, αφού η γυναίκα δεν έχει οικονομικούς πόρους:

«Θα με σκοτώσουν δεύτερη φορά, όπως σκότωσαν το παιδί μου. Θα με σκοτώσουν πάλι εάν θα μου πάρουν τα παιδιά. Θέλω τα παιδιά της κόρης μου να τα μεγαλώσουμε εμείς. Τους παρακαλώ από τα βάθη της καρδιάς μου να μου αφήσουν τα παιδιά. Θα πεθάνω από τον καημό μου».

Και η ίδια συνέχισε λέγοντας πως: «Μπορεί να είμαι φτωχιά αλλά μπορώ να τα ζήσω τα παιδιά. Δεν είμαι μόνη μου έχω τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα μόνη μου. Δεν ζητάω τίποτα άλλο, θέλω να μου αφήσουν τα παιδιά της κόρης μου. Από τότε που χώρισε τα παιδιά τα έχω εγώ. Εγώ τους ψώνιζα τα πάντα. Τα πάντα τους πήρα. Από την αρχή ήταν παιδιά μου, δεν τα ξεχώριζα. Της κόρης μου τα παιδιά είναι πάλι παιδιά μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News