Ιατροδικαστής: Ασφυξία μετά από στραγγαλισμό η αιτία θανάτου της 32χρονης

Λασίθι
Ιατροδικαστής: Ασφυξία μετά από στραγγαλισμό η αιτία θανάτου της 32χρονης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συμπεράσματα του ιατροδικαστή για το θάνατο της 32χρονης

Ο καθηγητής ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Άρης Τσατσάκης μιλώντας στο neakriti.gr, πριν από λίγο για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Σητεία, σημείωσε ότι οι πρώτες ιατροδικαστικές ενδείξεις δείχνουν ότι «ο θάνατος της 32χρονης ήταν Ακαριαίος, συνεπεία ασφυξίας από στραγγαλισμό».

Επίσης ανέφερε ότι «τα πρώτα στοιχεία δεν έδειξαν να υπάρχουν εκδορές ή άλλα τραύματα στο σώμα της άτυχης 32χρονης, γεγονός που οδηγεί κατ’ αρχήν τον ιατροδικαστή στην εκτίμηση ότι ο στιγμιαίος καβγάς οδήγησε αυτόματα στον στραγγαλισμό και τον θάνατό της».

Με άλλα λόγια, η πρώτη εκτίμηση δεν δείχνει να υπάρχουν ίχνη άλλης πάλης, ωστόσο η περαιτέρω νεκροψία - νεκροτομή θα καταδείξει τα πλήρη στοιχεία των αιτιών θανάτου της άτυχης 32χρονης γυναίκας.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία και όχι μόνο από το αποτρόπαιο έγκλημα που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στη Σητεία.

Η γυναίκα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου μπροστά στα παιδιά τους, 18 και 6 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι από τα Χριστούγεννα ήταν σε διάσταση και η 32χρονη έμενε μαζί με τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας της. Μάλιστα το ζευγάρι είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλος ένας καυγάς, από τους πολλούς, ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της. Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονη ζήλεια, κανείς όμως δεν περίμενε πως η κατάσταση θα έφτανε σ' αυτό το σημείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News