default-image

Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της η 32χρονη στη Σητεία

Λασίθι
Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της η 32χρονη στη Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στραγγάλισε και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία

Μουδιασμένη είναι η Σητεία αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, καθώς η 32χρονη που βρέθηκε νεκρή νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στραγγαλίστηκε από τον ίδιο το σύζυγό της όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μέσα στο σπίτι της μητέρα της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο παιδιά -18 και 6 μηνών- είχε πολλές εντάσεις μέσα στη σχέση του.

Άλλος ένας καυγάς, από τους πολλούς, ήταν και ο σημερινός που κορυφώθηκε με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της. Πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε έντονη ζήλεια, κανείς όμως δεν περίμενε πως η κατάσταση θα έφτανε σ' αυτό το σημείο.

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης όπου έμενε μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα και έπειτα, αφού το ζευγάρι ήταν σε διάσταση.

Ο άντρας φέρεται να προχώρησε σ’ αυτή την πράξη μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τα οποία φέρονται να ήταν και οι μοναδικοί μάρτυρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας φέρεται πρώτα να τη χτύπησε και έπειτα να την έπνιξε. Στη συνέχεια, πήγε στην αστυνομία και φέρεται να παραδέχτηκε ότι χτύπησε τη γυναίκα του, δεν ανέφερε όμως ότι τη στραγγάλισε, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδερφός της ο οποίος πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα μικρά παιδιά να κλαίνε. Η μητέρα της 32χρονης ήταν εκτός σπιτιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 32χρονη ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο 36χρονος σύζυγός της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο φερόμενος ως δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο της τραγωδίας, ενώ στο σπίτι έφτασε και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκα. Από το πόρισμα του πρόκειται να βγουν πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Οι καταθέσεις από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα έχουν ξεκινήσει στο Α.Τ. της Σητείας.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε.

Μαρτυρία – σοκ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας, με έναν μάρτυρα να μιλά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV για όσα εκτυλίχθηκαν.

«Απ’ όσο ξέρω, ο αδερφός της άκουσε τα παιδιά να κλαίνε. Περίπου στη 1.30 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι τη στραγγάλισε, τη σκότωσε, η Κατερίνα δεν αναπνέει».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News