Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Καλαντζάκη: Τα έγραφα που «καίνε» τη χήρα

Κρήτη
Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία Καλαντζάκη: Τα έγραφα που «καίνε» τη χήρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγγραφα - «φωτιά» για την 39χρονη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τη Σητεία

Μία φωτογραφία και δύο έγγραφα φέρνει στο «φως» τηλεοπτική εκπομπή, αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Πρόκειται για μία φωτογραφία από ταξίδι της 39χρονης χήρας του καρδιολόγου στη Βουλγαρία, όπου η ίδια απεικονίζεται σε κοινή παρέα με τον 38χρονο συγκατηγορούμενό της.

Ενώ, ακόμη πιο αποκαλυπτικά είναι τα έγγραφα που δημοσιεύει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», καθώς αποδεικνύουν ότι η 39χρονη καταδικασθείσα, έστελνε χρήματα στον 38χρονο, επίσης καταδικασθέντα για τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Πρόκειται για δύο έγγραφα. Στο ένα εκ των δύο, αποδεικνύεται ότι η 39χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, από τον Ιούλιο του 2016 έως και τον Οκτώβριο του 2017 - όποτε και δολοφονήθηκε ο καρδιολόγος, έστελνε χρηματικά ποσά στον 38χρονο ύψους από 200 έως και 400 ευρώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πάντως, όπως αναφέρεται στην εκπομπή, η αποστολή χρηματικών ποσών στον αστυνομικό από τη Βουλγαρία είχε ξεκινήσει νωρίτερα. Κι αυτό γιατί, έπειτα από τυχαία έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του 38χρονου βρέθηκε ακόμη ένα έγγραφο, το οποίο αποδείκνυε ότι ο ίδιος είχε λάβει το ποσό των 300 ευρώ από την 39χρονη στις 12 Ιουνίου 2016.

Τι απαντά η 39χρονη για τα επίμαχα έγγραφα

Η ίδια, ενώπιον των Δικαστικών Αρχών, σε σχετική ερώτηση του Δικαστηρίου, υποστήριξε ότι, το Μάρτιο του 2017, είχε λάβει δάνειο 10.000 ευρώ από τον 38χρονο, προκειμένου να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αίτηση διαζυγίου από τον άτυχο καρδιολόγο, με τα παραπάνω ποσά να αποτελούν, όπως ανέφερε, τα ποσά της αποπληρωμής του δανείου.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε, η ίδια δεν είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, όμως το έμβασμα των 10.000 ευρώ είχε πράγματι σταλεί στην Ελλάδα και στην 39χρονη χήρα.

Υπενθυμίζεται πως τόσο η ίδια, όσο και ο 38χρονος συγκατηγορούμενός της, κρίθηκαν ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Ειδικότερα, στον 38χρονο υπεβλήθη ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η χήρα κρίθηκε ένοχη για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε ανθρωποκτονία σε βάρους του συζύγου της Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News