Ξεσπά η χήρα του καρδιολόγου: «Δεν θέλω να ζήσω»

Λασίθι
Ξεσπά η χήρα του καρδιολόγου: «Δεν θέλω να ζήσω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα από τη φυλακή, η γυναίκα του Χριστόδουλου Καλαντζάκη σπάει τη σιωπή της

Μέσα από τη φυλακή ξεσπά η 39χρονη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη ο οποίος δολοφονήθηκε από τον εραστή της γυναίκας του.

Η γυναίκα που θεωρείται ηθική αυτουργός στη δολοφονία, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εξέφρασε την ανησυχία της για τον 6χρονο γιος της, ενώ θεωρεί άδικη την απόφαση του δικαστηρίου.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Με έχει πειράξει η άδικη απόφαση που βγήκε. Δε σεβάστηκε κανείς το παιδάκι μου» λέει, την ώρα που το δικαστήριο δεν της αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Απεγνωσμένη δηλώνει πως «δεν θέλω να ζήσω» και επαναλαμβάνει ότι δεν είχε ικανό τον 37χρονο σύντροφο της να σκοτώσει τον καρδιολόγο και δεν περίμενε ότι η ιστορία θα έπαιρνε αυτή την τροπή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν η μητέρα και ο αδελφός της «μαύρης» χήρας, καθώς αποφάσισαν να διερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της ψευδορκίας της μητέρας της 39χρονης και τυχόν συμμετοχή του αδελφού της στη δολοφονία του καρδιολόγου.

«Έμπλεξαν τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Δεν έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν καν καλά ελληνικά και δεν καταλάβαιναν. Ο αδελφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά» είπε η χήρα του καρδιολόγου.

Πάντως, αναφορικά με το παιδί της, η ίδια επιμένει ότι ο 6χρονος είναι γιος του άντρα της και όχι του εραστή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News