Άγρια συμπλοκή στην Ιεράπετρα με πέτρες και ξύλα

Λασίθι
Άγρια συμπλοκή στην Ιεράπετρα με πέτρες και ξύλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο κατέληξαν 2 άνδρες  

Οι οικονομικές και οι προσωπικές διαφορές, ήταν, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αιτίες που οδήγησαν στη συμπλοκή 4 νεαρών αλλοδαπών εργατών γης, που διέμεναν προσωρινά στη Βαϊνιά Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα οι δυο εξ’ αυτών να καταλήξουν αιμόφυρτοι στο Νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι από πέτρες και ξύλα.

Κατά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης, στην είσοδο του οικισμού της Βαϊνιάς, κοντά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, ακούστηκε φασαρία και οι κάτοικοι του χωριού που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, έγιναν μάρτυρες ενός άγριου καυγά μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών εργατών γης.

Οι δυο εξ΄ αυτών είχαν επιτεθεί με πέτρες και ξύλα στους άλλους δυο, που προσπαθούσαν να ξεφύγουν. Τους χτυπούσαν στο κεφάλι με πέτρες και ξύλα, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν οι μόνιμοι κάτοικοι της Βαϊνιάς ποια ήταν η αιτία του καυγά.

Κάλεσαν όμως αμέσως την Αστυνομία και προσπάθησαν να «ηρεμήσουν τα πνεύματα», καθώς τα θύματα της επίθεσης αιμορραγούσαν, έχοντας δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι.

Άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, που έφτασαν με περιπολικό αυτοκίνητο  λίγα λεπτά αργότερα συνέλαβαν τους δυο δράστες, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν και έραψαν τα τραύματα τους, κρατώντας τους για παρακολούθηση στη Χειρουργική Κλινική, από όπου πήραν εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης.

Με τη δικογραφία που συνέταξαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, οι άλλοι δυο νεαροί δράστες οδηγήθηκαν αργά το μεσημέρι στον κ. Εισαγγελέα Λασιθίου, κατηγορούμενοι για πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News