Δολοφονία Καλαντζάκη: Στο σκαμνί η σύζυγος του καρδιολόγου και ο εραστής της

Λασίθι
Δολοφονία Καλαντζάκη: Στο σκαμνί η σύζυγος του καρδιολόγου και ο εραστής της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αδερφή του αδικοχαμένου γιατρού κατέθεσε ενώπιον της έδρας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η δίκη για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, οποίος είχε πέσει νεκρός από τις σφαίρες του όπλου ενός 38χρονου αστυνομικού από τη Βουλγαρία, τον Οκτώβριο του 2017, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Σητείας.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε νωρίτερα με την κατάθεση μαρτύρων του κατηγορητηρίου.

Μεταξύ των ατόμων που κατέθεσαν σήμερα ενώπιον της Έδρας, ήταν και η αδερφή του αδικοχαμένου γιατρού.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται αυτήν την ώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η δίκη να ολοκληρωθεί σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τον 38χρονο, κατηγορούμενη στη δίκη, είναι και η 39χρονη φερόμενη -πρώην- ερωμένη του και χήρα του γιατρού, η οποία επίσης φέρεται να εμπλέκεται στη πολύκροτη υπόθεση.

Ο 38χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ η 39χρονη συμπατριώτισσά του κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία σε βάρος του αδικοχαμένου συζύγου της.

Ο κατηγορούμενος παραμένει προσωρινά κρατούμενος από τον Οκτώβριο του 2017. Η συγκατηγορούμενή του είχε -επίσης- προφυλακιστεί, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους τον Μάρτιο του 2018.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News