«Αποχαιρέτησαν» την ηλικιωμένη – Δάγκωσε τον ληστή και εκείνος την φίμωσε και την χτύπησε

Κρήτη
«Αποχαιρέτησαν» την ηλικιωμένη – Δάγκωσε τον ληστή και εκείνος την φίμωσε και την χτύπησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέληξε μία μέρα μετά τη ληστεία 89χρονη από τη Ζήρο Σητείας

Την λήστεψαν, την φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι με σκοπό  να της αποσπάσουν γύρω στις 6.000 ευρώ που έκρυβε στο σπίτι της.

Εκείνη προσπάθησε να αντισταθεί, δαγκώνοντας μάλιστα τον έναν εξ αυτών τη στιγμή που εκείνος τη φίμωνε με μια κουβέρτα για να μη φωνάξει σε βοήθεια.

Το δάγκωμα στο δάχτυλο του ενός δράστη ήταν και η αιτία που εκείνος εκνευρισμένος τη χτύπησε στο κεφάλι πριν απομακρυνθεί.

Τελικά η 89χρονη από την Ζήρο της Σητειας έχασε τη μάχη για τη ζωή αφού έγινε στόχος των τριών ληστών τα μεσάνυχτα του Σαββάτου,

Η κηδεία της 89χρονης, που ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος και βοηθούσε αρκετό κόσμο, καθώς η ίδια δεν είχε αποκτήσει παιδιά, τελέστηκε στις 11 σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο της Ζήρου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η αγάπη της για το χωριό της, τη δουλειά της και την ίδια τη ζωή στοίχισε πάρα πολύ ακριβά στην 89χρονη ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Η άτυχη ηλικιωμένη χτυπήθηκε και ληστεύτηκε στις 11:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου από τρεις άγνωστους άντρες, όπως η ίδια είπε στους συγγενείς της.

Πριν της πάρουν τις οικονομίες της πάλεψε μαζί τους και κατάφερε να δαγκώσει τον έναν από τους τρεις στο δάχτυλο, τη στιγμή που εκείνος τη φίμωνε με μια κουβέρτα για να μη φωνάξει σε βοήθεια. Το δάγκωμα στο δάχτυλο του ενός δράστη ήταν και η αιτία που εκείνος εκνευρισμένος τη χτύπησε στο κεφάλι πριν απομακρυνθεί.

Η 89χρονη, η οποία έχασε τον άντρα της πριν από μερικούς μήνες και ζούσε μόνη της στην είσοδο του χωριού, όπου διατηρούσε το βενζινάδικό της, κατάφερε μετά από αρκετή ώρα να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια κάποιο συγγενικό της πρόσωπο.

Οι συγγενείς της έτρεξαν στο σπίτι της μετά το τηλεφώνημά της και τη βρήκαν χτυπημένη και σοκαρισμένη να τους περιγράφει την περιπέτειά της.

Προχθές Κυριακή το βράδυ, καθώς δεν αισθανόταν καλά, η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου κατέληξε μετά από μερικές ώρες, πιθανότατα από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ήταν μια γυναίκα που είχε επιχειρηματικό μυαλό παρά την ηλικία της και στα 89 της χρόνια προσπαθούσε να διατηρήσει ανοιχτό το μοναδικό βενζινάδικό της περιοχής, προκειμένου να μην κλείσει άλλη μία επιχείρηση της Ζήρου.

6.000 ευρώ η λεία τους- Αναζητούνται οι τρεις δράστες

 Η εργασία της και ο καθημερινός αγώνας για το μεροκάματο τής έδιναν ζωή, αλλά και η ίδια η εργασία της ήταν η αιτία που έγινε ο στόχος των τριών ληστών, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία, έχοντας αρπάξει γύρω στις 6.000 ευρώ από την άτυχη γυναίκα και έχοντας προκαλέσει τον θάνατό της.

Οι κινήσεις τους δείχνουν ότι γνώριζαν τα πάντα για το θύμα τους. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News