Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας: Θετικός ο απολογισμός

Λασίθι
Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας: Θετικός ο απολογισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικός ο απολογισμός για ένα μεγάλο έργο με πολυεπίπεδη κοινωνική συνεισφορά     

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του Προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο τον «Απολογισμό έργου» της Υπηρεσίας για το 2018 και τον ενημέρωσε για  τρέχοντα θέματα.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ως Δημοτική Αρχή, πιστεύοντας εξ αρχής στην αναγκαιότητα του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας για την εξασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διαβίωσης των δημοτών μας, προχωρήσαμε στην επανασύσταση, την οργάνωση και τον εξοπλισμό της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας.

Η Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας τα τελευταία χρόνια, σε συνεργασία με το Αστυνομικό τμήμα και τους φορείς, έχει διεκπεραιώσει εκατοντάδες υποθέσεις που αφορούν την τήρηση του κανονισμού καθαριότητας, την παράνομη στάθμευση, το κυκλοφοριακό, την ευζωία των αδέσποτων και των ζώων συντροφιάς, τις καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων και ποικίλες άλλες υποθέσεις που βελτιώνουν τους όρους διαβίωσης των δημοτών στα πλαίσια της καθημερινότητας.

Λόγω της συνεχούς αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Ιεράπετρας, ο οποίος εκτός της μεγάλης έκτασής του, παρουσιάζει έντονη οικονομική, εμπορική, αγροτική και τουριστική δραστηριότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους είναι απαραίτητη η συστηματική αστυνόμευση.

Ευχαριστώ τον προϊστάμενο του τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας κ. Ιωάννη Γαϊτανάκη για τη συνεργασία, το έργο του και την πολυεπίπεδη συνεισφορά της Δημοτικής Αστυνομίας στην καθημερινότητα των δημοτών.

Σύντομα η Δημοτική Αστυνομία Ιεράπετρας θα στελεχωθεί με επιπλέον προσωπικό γεγονός το οποίο σε συνδυασμό με το νέο γραφείο που λειτουργούμε πλέον στον Μακρύ Γιαλό και τη νέα οργάνωση της δομή της σε επίπεδο Διεύθυνσης εξασφαλίζει τη διεκπεραίωση ακόμα περισσότερων υποθέσεων σε λιγότερο χρόνο και μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο όραμά μας για μια Υπηρεσία με προτεραιότητα στην πρόληψη και όχι στην καταστολή και πάντα στο πλευρό του πολίτη.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News