default-image

36χρονος έκρυβε όπλα και βεγγαλικά σε ποιμνιοστάσιο

Λασίθι
36χρονος έκρυβε όπλα και βεγγαλικά σε ποιμνιοστάσιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χειροπέδες σε έναν 36χρονο άνδρα ελληνικής καταγωγής, του οποίου στην κατοχή βρέθηκαν όπλα, βεγγαλικά, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων στο Λασίθι

Στα χέρια της αστυνομίας «έπεσε» 36χρονος άνδρας το μεσημέρι της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Κρυψώνα του 36χρονου άνδρα ήταν το ποιμνιοστάσιό του, όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποίησαν εκεί οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, 152 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 43 κροτίδες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (22.01.2019) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (22.01.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 36χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο κυνηγετικά όπλα, 152 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 43 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News