Με πόνο ψυχής αποχαιρετούν τον 44χρονο καθηγητή στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Με πόνο ψυχής αποχαιρετούν τον 44χρονο καθηγητή στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή για το θάνατο του αγαπητού καθηγητή

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και αγαπητοί μαθητές στον 44χρονο καθηγητή ο οποίος δίδασκε σε φροντιστήριο στην Ιεράπετρα και «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μεγάλο κενό.

Σήμερα, Κυριακή λοιπόν, στις 12:30 αποχαιρέτησαν τον καθηγητή στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιεράπετρας, όπου τέλεσε τρισάγιο ο  μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κκ. Κύριλλος, ενώ, αμέσως μετά, οι γονείς του 44χρονου θα τον συνοδεύσουν στη γενέτειρά του τη Βέροια, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Να σημειωθεί ότι η σορός του καθηγητή μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτής, ο θάνατος του προήλθε από τη στεφανιαία νόσο (στένωση των στεφανιαίων αρτηριών και αθηρωμάτωση).

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη ημέρα ο 44χρονος δεν ένιωθε καλά και επισκέφτηκε ιδιώτη καρδιολόγο ο οποίος τον εξέτασε και του έκανε υπέρηχο καρδιάς διαπιστώνοντας ότι είχε υψηλή πίεση και συστήνοντας του να πάρει αγωγή για αρχόμενη υπέρταση.

Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ το πρώτο ασθενοφόρο της Ιεράπετρας έφτασε στο διαμέρισμα και άμεσα μετά ένα δεύτερο ασθενοφόρο με αυτόματους απινιδωτές και με μεγάλη προσπάθεια από τους διασώστες επιχειρήθηκε για αρκετή ώρα να ξαναθέσει σε λειτουργία την καρδιά του 44χρονου.

Όμως ο άντρας δεν τα κατάφερε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News