Άνοιξαν οι ουρανοί: «Λίμνη» το Οροπέδιο – Κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο

Λασίθι
Άνοιξαν οι ουρανοί: «Λίμνη» το Οροπέδιο – Κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστό το οδικό δίκτυο στο Οροπέδιο - Με προσοχή η κίνηση στους Παπαγιαννάδες

Άνοιξαν οι ουρανοί στο Λασίθι, κι ενώ η βροχή είναι ευλογία, ιδιαίτερα για έναν τόπο αγροτικό με πολλές καλλιέργειες όπως ο δικός μας, εν τούτοις οι υποδομές του νησιού δοκιμάζονται για ακόμη μία φορά.

Δρόμοι έκλεισαν από τις κατολισθήσεις, τα περιπολικά βγήκαν στους δρόμους για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και οι οδηγοί που κινούνται σε περιοχές του Λασιθίου οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

«Κλειστοί είναι οι αγροτικοί δρόμοι σχεδόν στο σύνολο του κάμπου στο Οροπέδιο», σύμφωνα με όσα ανέφερε στο neakriti.gr ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Στεφανάκης. Μάλιστα στο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα το Οροπέδιο μοιάζει με «λίμνη» όπως έχει τραβηχτεί από την περιοχή Γέφυρα του Χώνου στο Κάτω Μετόχι.

Ταυτόχρονα, στην περιοχή της Κεράς σημειώθηκαν κατολισθήσεις με αποτέλεσμα να βγουν μηχανήματα του Δήμου Χερσονήσου στους δρόμους, ενώ ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Οροπεδίου μαζί με έναν υπάλληλο κάνουν περιπολίες στη γύρω περιοχή.

Παράλληλα, πέτρες, βράχια αλλά και φερτά υλικά πέφτουν στο οδικό δίκτυο στο δρόμο από Παπαγιαννάδες προς Σητεία, σύμφωνα με όσα τόνισαν οδηγοί που κινούνται στο συγκεκριμένο δρόμο.

Ο εν λόγω αγροτικός δρόμος είναι γεμάτος στροφές ενώ μηχανήματα του Δήμου Σητείας αλλά και αστυνομικοί της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός για τη διευκόλυνση της κίνησης των οχημάτων και την πρόληψη ατυχήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News