Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα: Από τι πέθανε ο 30χρονος Βαλάντης

Λασίθι
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ιεράπετρα: Από τι πέθανε ο 30χρονος Βαλάντης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου νέου

Στα μαύρα ντύθηκε μια οικογένεια, ενώ ολόκληρη η Ιεράπετρα θρηνεί για το χαμό του 30χρονου Βαλάντη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και όλα δείχνουν πως ο θάνατος του άτυχου νέου ήρθε εξαιτίας βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων οι οποίες τελικά του κόστισαν τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο χωριό Νέα Ανατολή και η ταφή του στο κοιμητήριο της Ιεράπετρας.

Ωστόσο, μία ακόμα τραγική πτυχή της υπόθεσης είναι ότι ο 30χρονος περίπου τρεις ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο στο οποίο άφησε την τελευταία του πνοή, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με δύο φίλους του: ο ένας εκ των δύο είναι και ο οδηγός του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο Βαλάντης και τώρα νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 31χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και αργά το βράδυ αφού εξακριβώθηκε η σοβαρότητα των ορθοπεδικών του τραυμάτων στα πόδια και την λεκάνη αποφασίστηκε να διακομιστεί στο ΠΑΓΝΗ όπου συνεχίζεται η νοσηλεία του.

Στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας παραμένουν ελαφρά τραυματίες δύο νεαροί Πακιστανοί 16 και 26 ετών οι οποίοι κινούνταν με τα ποδήλατα τους στο σκοτεινό δρόμο και τους οποίους επιχειρώντας να αποφύγει ο οδηγός του Ι.Χ ,έχασε τον έλεγχο , πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και κατέληξε στο μαντρότοιχο μιας επιχείρησης κατασκευής θερμοκηπίων.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News