«Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με επικεφαλής τον Αργύρη Πανταζή

Λασίθι
«Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» με επικεφαλής τον Αργύρη Πανταζή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψήφιος για δήμαρχος της Ιεράπετρας ο κ. Πανταζής

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκονται προ των πυλών για ολόκληρη τη χώρα και ως εκ τούτου και για την Κρήτη.

Έτσι λοιπόν, ολοένα και περισσότερα πρόσωπα ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους, αλλά και νέοι συνδυασμοί εμφανίζονται και ζητούν τη στήριξη των πολιτών.

Αυτό ισχύει και για τον Αργύρη Πανταζή ο οποίος πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και τώρα έρχεται η ανακοίνωση για το συνδυασμό στον οποίο είναι επικεφαλής: «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του:

«-Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου για το αξίωμα του δημάρχου στον Δήμο μας, η ομάδα μου και εγώ είμαστε σήμερα  στην ευχάριστη θέση, να δώσουμε στην δημοσιότητα το όνομα του συνδυασμού μας.

-Πιστεύουμε στις απολύτως συμμετοχικές, δημοκρατικές και πλειοψηφικές διαδικασίες, που θα έχουν ως πρωταγωνιστή τον πολίτη.

-Δημιουργούμε μια δεξαμενή πολιτών, με τους οποίους συνδιαμορφώνουμε την ατζέντα της νέας δημοτικής αρχής, επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων, προσδιορίζοντας από κοινού την πορεία του Δήμου μας.

Με τις ευχές μας για μια καλή και παραγωγική χρονιά

«Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα»

-μαζί αποφασίζουμε

-μαζί σχεδιάζουμε

-μαζί υλοποιούμε

-μαζί για την πόλη και τα χωρία μας.

Με την πολιτική μας στάση και εμπειρία , δυναμικά αλλάζουμε το τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό. Έχει έρθει η ώρα, το αξίζουμε το επιδιώκουμε το μπορούμε.

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστούν οι αρχές και οι θέσεις του συνδυασμού μας καθώς και οι πρώτοι  συνεργάτες.

Με εκτίμηση

O επικεφαλής του συνδυασμού,

Πανταζής Θ. Αργύρης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News