Λασίθι

Χειροπέδες για 5 βαρελόσκυλα που είχε στο χωράφι

Χειροπέδες πέρασαν την Πέμπτη οι αστυνομικοί του Τμήματος Σητείας σε 66χρονο ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία διατηρούσε στο χωράφι του 5 βαρελόσκυλα.

Επρόκειτο για ζώα συντροφιάς και αδέσποτα που ήταν δεμένα σε βαρέλια με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο.

Ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου

Υπενθυμίζεται ότι σύλληψη για βαρελόσκυλο υπήρξε την Πέμπτη και στο Ρέθυμνο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη χθες (22.11.2018) σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας 66χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας σχετικά με τα ζώα συντροφιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την τήρηση των όρων και κανονισμών της Νομοθεσίας για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 66χρονου, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε πέντε (5) ζώα συντροφιάς (σκυλιά) μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας. Στον 66χρονο επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς, με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

 

Σχόλια