Λασίθι

Κρουαζιερόπλοιο έκανε το παρθενικό του ταξίδι στον Άγιο Νικόλαο

Το παρθενικό του ταξίδι έκανε το Seabourn Ovation που έδεσε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου

Το πρώτο του ταξίδι έκανε το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Ovation, το οποίο έδεσε στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για το πολυτελές και νεότερο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Seabourn, με 585 επιβάτες και 423 μέλη πληρώματος έφτασε την Παρασκευή 09 Νοεμβρίου στις 8:00 το πρωί και αναχώρησε στις 6:00 το απόγευμα.

Οι επιβάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την μοναδική πόλη του Αγίου Νικολάου αλλά και να πάνε σε εξαιρετικές εκδρομές που θα τους αφήσουν αναμνήσεις για μια ζωή.

Ενώ, αντιπροσωπία των τοπικών αρχών αποτελούμενη από τους κ. Μπαρμπούνη Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου, τον Αντιδήμαρχο κ. Μασσάρο, και τον σύμβουλο κρουαζιέρας κ. Μπρα, επισκέφτηκαν το πλοίο αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες και πρόσφεραν το νέο τουριστικό λεύκωμα του δήμου καθώς και καλάθι με τοπικά προϊόντα, στον πλοίαρχο του πλοίου. 

Στη συζήτηση που ακολούθησε έγινε παρουσίαση του προορισμού και τον υποδομών του και αναλύθηκαν οι εξαιρετικές δυνατότητες του λιμανιού ως City Port Destination(λιμάνι στην καρδιά της πόλης), που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα για την εταιρεία και τους επιβάτες.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ενημέρωσε τον καπετάνιο για τις βελτιώσεις των υποδομών που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και τις νέες παρεμβάσεις που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες για την αύξηση της τουριστικής εμπειρίας των επισκεπτών.

Τέλος, ο κ. Μπαρμπούνης ευχαρίστησε τον καπετάνιο για την εμπιστοσύνη της εταιρείας του στον “προορισμό” Άγιο Νικόλαο, αλλά και για την αύξηση των προγραματιζομένων επισκέψεων για το 2019 σε οκτώ με τα πλοία της εταιρίας Seabourn Encore, Seabourn Odyssey και Seabourn Ovation.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια