Λασίθι

Τρίτη αναβολή για την ασέλγεια του τεχνικού ορθοπεδικών σε βάρος 13χρονης

Όσα είχε καταγγείλει το ανήλικο κορίτσι στην οικογένειά της

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του τεχνικού ορθοπεδικών μηχανημάτων ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ασελγήσει σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού που το 2016 ήταν περίπου 13 ετών.

Ο κατηγορούμενος αναμενόταν να καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη Νεάπολη, κάτι όμως που δε συνέβη.

Ο άντρας θα δικαζόταν για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια η οποία αντιμετώπιζε ορθοπεδικά προβλήματα. Το κορίτσι είχε θωρακική σκολίωση και γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια απευθύνθηκε στον τεχνικό ορθοπεδικό.

Ωστόσο, για την αποκατάσταση του προβλήματος της ανήλικης μαθήτριας, ο κατηγορούμενος φέρεται να συνέστησε στους γονείς της μικρής μια περίεργη μέθοδο. Συγκεκριμένα, εκτός από την τοποθέτηση ορθοπεδικού κηδεμόνα, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσπάθησε να αντιμετωπίσει τη σκολίωση της 13χρονης εφαρμόζοντας τη μέθοδο της ηλεκτροθεραπείας.

Τα όσα ακολούθησαν εντός του εξεταστηρίου του ορθοπεδικού τεχνικού, και τα οποία καταγγέλθηκαν από τους γονείς της μικρής, συγκλονίζουν.

Χωρίς να προκαλέσει υποψίες στη μητέρα του κοριτσιού, η οποία περίμενε την κόρη της στον προθάλαμο του εξεταστηρίου, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβη σε μια ιδιαίτερα ασελγή πράξη σε βάρος της 13χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο επίμαχο παραπεμπτικό βούλευμα, ο ορθοπεδικός τεχνικός είπε στο κορίτσι να βγάλει σχεδόν όλα του τα ρούχα, μένοντας γυμνό από τη μέση και πάνω. Εν συνεχεία, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε από το παιδί να καθίσει σε καρέκλα, σε συγκεκριμένη στάση.

Όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα και τη μητέρα του κοριτσιού, ο ορθοπεδικός τεχνικός επρόκειτο να τοποθετήσει στο στόμα του παιδιού ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι. Αυτό θα γινόταν, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, προκειμένου να επιτευχθεί η σωστή ρύθμιση της αναπνοής της μικρής, κατά τη διάρκεια της ηλεκτροθεραπείας.

Δυστυχώς, ο κατηγορούμενος δεν τοποθέτησε χειρουργικό γάντι στο στόμα της 13χρονης, παρά προέβη - σύμφωνα πάντα με το παραπεμπτικό βούλευμα και τις καταγγελίες των γονιών του κοριτσιού - σε μια σοκαριστική ενέργεια σεξουαλικού περιεχομένου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια